YSK Masa Tenisi Takımı ligi 11. bitirdi

Yıldırımspor Büyükler Masa Tenisi takımı, Türkiye 1.Ligi’nin ikinci devresinin son 9 maçını oynamak üzere, Bülent Atakan (antrenör-oyuncu), Yosi Namer, Ceki Namer, Bahri Çetin ve Alp Kamhi’den oluşan kadrosu ile Kemer - Antalya’ya gitti.

- Spor
25 Nisan 2012 Çarşamba

YSK’nın ilk maçı, ilk devrede 3-2 yendiği, lig altıncısı İstanbul Veteran Masa Tenisi Derneği takımına karşı idi. Ancak YSK 3-2 maçı kaybetti. YSK, ikinci maçını, ligin ilk devresinde 3-0 yenildiği, ligi beşinci bitiren Antalyaspor’a karşı oynadı. YSK kuvvetli rakibini 3-2 yenmeyi bildi. Yıldırımspor eksik kadro ile oynadığı ilk günün son maçını, ligi dördüncü bitiren Ankara-Türk Telekom’a karşı oynadı. YSK zorlu geçen maçı 3-2 kaybetti. Bu müsabakada Ceki Namer, gene çok iyi oynayıp kendi maçını (3-1) kazandı.

YSK’nın Bursa-Büyükşehir Belediyespor ile yaptığı ikinci günkü ilk maçını 3-1 kaybetti. Soraki maç Denizlispor’a karşı idi. İlk devrede 3-1 yenildiği rakibini, aynı skorla 3-1 yendi.

Yıldırımspor ikinci günün son maçını, ligi yedinci bitiren İzmir Altay’a karşı oynadı. İlk devre 3-1 yenildiği rakibini, çok çekişmeli maçlardan sonra 3-2 yenmeyi başardı.  YSK, pazar günkü ilk maçında, eşit puandaki Ankara-Tarımspor ile karşılaştı. Ligin ilk devresinde 3-0 yenildiği rakibini, bu sefer 3-2 yenmeyi bildi ve böylece rakibini sıralamada altına itti.  Yıldırımspor sonraki maçını şampiyon Adana-Globalspor’a karşı yaptı. Yosi, Ceki, Bahri üçlüsü bu müsabakayı 3-0 kaybetti.

YSK ligin son karşılaşmasını, 1.Ligi üçüncü bitiren Malatya-Esenlik Belediyespor’a karşı, Yosi, Ceki ve Bahri kadrosuyla yaptı. Üç oyuncuda birer maçını kazanarak büyük bir sürpriz gerçekleştirdi: 3-.1

Ligin ikinci devre müsabakalarında, çok iyi oynayarak, on beş maçta on  galibiyet alan Yıldırımspor Büyükler Masa Tenisi takımı Türkiye 1.Ligi’ni on birinci sırada başarıyla tamamlamış oldu.