Zeliha Sunal konseri bu seneye damgasını vurdu

Yıldırımspor Kulübü ‘Geleneksel Yaz Geceleri 2012’ organizasyonu, Zeliha Sunal konseri ile bu sene de konuklarını büyüledi.

- Toplum
18 Temmuz 2012 Çarşamba

 Yıldırımspor Kulübünün her yıl düzenlediği Geleneksel Yaz Geceleri daveti 14 Temmuz Cumartesi akşamı Adalar Emniyet Müdürü Levent Yapraklı, Adalar Belediye Başkanı Dr. Mustafa Farsakoğlu, Adalar Belediye Başkan Vekili Rafi Hermon, Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Mürsel Ayrancı ve birçok kurum yöneticileri ile beraber, 400 kişilik bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleşti.

YSK Yönetim Kurulu Başkanı Moris Ferman konuşmasında derneğin amacının gençlerin birlik ve beraberliğini sağlamak olduğunu belirterek, gecenin gerçekleşmesinde katkıları olan bağışseverlere, büyük emeği geçen Aydın Yafet ile Leon Aslan Kohen’e, başkan yardımcılarına, yönetim kuruluna, komisyonlarına, özveri ile çalışan personeline teşekkür ettikten sonra Zeliha Sunal’ı sahneye davet etti.

Yoğun bir katılımın olduğu yemekli gecede konuklar uluslararası konserlerde ülkemizi temsil eden ve repertuarında; Jazz, Broadway müzikalleri, film ve dünya müzikleri, eski yeni Türkçe ve yabancı şarkılar, Latin dans müzikleri dahil yaklaşık 4.000 şarkı yer alan sanatçı Zeliha Sunal’ın seslendirdiği şarkılarla neşelendiler. Ayrıca kendisine hem söyleyerek hem de pistte danslarıyla eşlik ederek tadına doyulmayan bir gece yaşadılar. Mükemmel bir yemek servisi eşliğinde geç saatlere kadar devam eden gece, Başkan Ferman’ın sanatçıya anı plaketi sunması ile sona erdi.