GKD gençlerinden Tatil Evi çocuklarına keyifli gezi

GKD gençleri, Tatil Evi çocukları ile Darıca Hayvanat Bahçesine bir gezi düzenlediler Yaz aylarında GKD-LİGA yaz kampı ile yoğun zaman geçiren GKD gençleri, yaptıkları bu faaliyetle hem çocuklarla hoşça vakit geçirdiler hem de yaz tatilinde farklı bir etkinlik yapmış oldular.

Toplum
1 Ağustos 2012 Çarşamba

Sabah Bostancı’dan servislerle alınan çocuklar Darıca’da ilk olarak çevre kirliliği ve insanın çevreye etkisi üzerine bir sunum dinlediler. İnteraktif olarak ilerleyen sunumda çocuklar merak ettikleri soruların cevaplarını da öğrenme fırsatını yakaladılar. Ardından alanında uzman iki rehber eşliğinde hayvanat bahçesini gezen çocuklar değişik türde canlıları yakından tanıyarak hem eğlendiler hem de canlılar hakkında ilginç bilgiler öğrendiler.

Öğle yemeğinin ardından GKD gençlerinin sürpriziyle oyun parkında çarpışan arabalarla eğlenen çocuklar, seneye tekrar Göztepe Kültür Derneğiyle beraber aktivite yapma dilekleriyle Tatil Evlerine döndüler.

GKD gençleri için hem Tatil Evi çocuklarını memnun etmek hem de Asya ve Avrupa yakasında oturan 60 kadar çocukla bütünleşmek, tanışmak ve kaynaşmak oldukça keyifli bir deneyim oldu.

Gençler, bu güzel ve keyifli geçen faaliyetin ardından 2012/ 2013 kış sezonunda geziye katılan çocukları farklı faaliyetlerde keyifle ve çoğalarak bir araya getirmek amacında olduklarını bildirdiler.