Madonna Fransız Ulusal Cephesini fena kızdırdı

Perşembe gecesi Tel Aviv’deki konserde Madonna’nın dev ekranda gösterilen video montajında aşırı sağcı Fransız lider Marine Le Pen, alnında bir gamalı haç ile gösterildi. Ulusal Cephe Partisi yaptığı açıklamada Madonna’ya dava açacaklarını belirtti.

Dünya
8 Haziran 2012 Cuma

Ramat Gan Stadyumunda gerçekleşen konserde, ‘Nobody Knows Me’ adlı şarkı sırasında gösterilen video, Madonna’nın yüzünün ünlü kişilerin yüzüyle birleştirildiği bir montajdan oluşuyor. Marine Le Pen’in alnına gamalı haç iliştirilmiş yüzü, gösterildiği birkaç saniye içerisinde değişiyor ve geçişlerle Aldolf Hitler’i andıran bir yüze dönüşüyor. Perşembe gecesi Amerikalı pop efsanesinin MDNA dünya turnesinin ilk ayağında bulunmak üzere 30 bin hayranı bir araya toplandı. ‘Barış İçin Konser’ adını verdiği müzik olayında Madonna İsrailli barış eylemcilerine yüzlerce bedava bilet dağıtmıştı.

2012 yılı turnesinin ilk konserini İsrail’de veren Madonna, hayranlarına ”Turnenin ilk ayağında burayı seçmemin özel bir nedeni var, hem barış istemeyip hem benim hayranım olamazsınız,” diye seslendi