İYD’lilerin keyifli Kanlıca gezisi

29 Mayıs Çarşamba sabahı İhtiyarlara Yardım Derneği Hanımlar Kolu Başkanı Beki Muaraf, İda Fins ve Ester Büyükabalofya, Şişli Belediyesinin Esentepe’deki binasının önünde Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün yardımcısı görevindeki Monik İpekel tarafından karşılandı. Sosyal sorumluluk projelerinin önemli destekçisi olan İpekel, gönüllüleri makamında ağırladı. Hanımlar kendisinden projeler hakkında bilgi aldılar. Daha sonra hep birlikte Şişli Belediyesinin tahsis ettiği otobüs ile İhtiyarlara Yardım Derneği’ne gidildi ve ardında gönüllülerle birlikte Beykoz’a doğru yola çıkıldı.

Toplum
8 Haziran 2012 Cuma

Katılımcılar Anadoluhisarı ile Çubuklu’yu gezdiler. Geziye Şişli Belediyesinden katılan Mehmet Topçu’nun ‘Kanlıca’nın yoğurdu meşhurdur’

sözleri üzerine Kanlıca’da mola verdiler. Kanlıca sahilinde Çınaraltı’nda gönüllüler ve pansiyonerler öğlen yemeği yediler. İskele Çınaraltı Çay Bahçesi’nde çaylarını içip, Şişli Belediyesinin ikram ettiği tatlı-tuzluları yediler. Şarkılar ve kahkahalarla geçen güzel bir günün ardından hep birlikte derneğe döndüler. Gönüllüler ve pansiyonerler Mehmet Topçu’ya yardımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Topçu “Sadece bizim ilçenin, bizim mahallenin değil, tüm Türkiye’nin mutlu ve huzur dolu olması için çalışıyoruz. Çocuk-yaşlı demeden her zaman yanınızdayız,” dedi.