13 Mayıs ANNELER GÜNÜ...

Toplum
3 Mayıs 2012 Perşembe

YSK geleneksel Anneler Günü Şenliği

Yıldırımspor Kulübü’nün en büyük organizasyonlarından biri olan “Anneler Günü” etkinliği bu yıl 13 Mayıs’ta  gerçekleşecek. Dernek yetkilileri, yediden yetmişe her yaşa yönelik gün boyu süren yarışmalar, animasyonlar, sürpriz hediyeler, çekilişler, şişme oyunlar gibi aktivitelerle hep beraber eğlenilecek bu anlamlı güne ailesiyle birlikte  katılmak isteyenlerin Yıldırımspor’u arayarak, bilgi alabileceklerini açıkladılar.

 

Öğrencilere Yardım Derneği anneleri unutmadı

Cemaatimizin ihtiyaçlı öğrencilerinin eğitimlerine destek vermek amacı ile çalışmalarını sürdüren Öğrencilere Yardım Derneği (Mişne Tora)  yaklaşan Anneler Günü vesilesiyle bu sene de bu özel gün için bağışseverlere farklı bir seçenek sunuyor. Dernek, 13 Mayıs Pazar günü kutlanacak olan “Anneler Günü” için özel tasarım olarak bir takı ve özel yapım badem ezmesinden oluşan bir paket hazırladı. Bu paketleri annelere ulaştıracak olan dernek hanımları çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyorlar.

Bu vesile ile ihtiyaçlı öğrencilere destek vermek isteyen bağış severler biran önce derneğe ulaşarak siparişlerini verebilirler.