Yıldırımspor’u zorlu günler bekliyor

- Spor
28 Mart 2012 Çarşamba

Yıldırımspor A ve Genç erkek basketbol takımlarını zorlu maç trafiği bekliyor. Yedi günde beş maçı olan takım tüm zorluğuna rağmen bunun altından kalkmak için elinden geleni yapacak... Zorlu maç trafiği cumartesi günü Vardar, pazar günü Galatasaray, salı günü Bostancı, Çarşamba günü Beşiktaş ve Cuma günü Yeşilyurt maçlarıyla son bulacak. Bu maçlarla Yıldırımspor Türkiye şampiyonasına gitmek için mücadele edecekler.

Yıldırımspor Kış Basketbol Okulu, liginde namaglup yoluna devam ediyor. Pazartesi günü oynanan Yıldırımspor basket okulu star grubu maçı çok zorlu geçti. Büyük çekişmeye sahne olan maçta Yoel Ovadya-Emir Karyo-Can Kalaora-Moris Tariç öne çıkan oyuncular oldular. Anadolu Hisarı takımı son  üç sezondur bu ligde mücadele eden tecrübeli bir takıma karşı Yıldırımspor Star grubu maçı 40-30 kazandı. Önümüzdeki hafta sonu  kendi evinde VIP ile oynayacak olan Yıldırımspor galibiyet serisini sürdürmek için mücadele edecek.

ŞAMPİYONLUK YEMEĞİ

Yıldırımspor Genç Erkek Basketbol takımı İstanbul Seri B şampiyonluğunu, yapılan yemekli gecede doyasıya eğlenerek kutladı. Yemekte Basketbol Şube Sorumlusu Dany Fins, oyunculara hitaben yaptığı konuşmada gelinen noktadan dolayı Yıldırımspor yönetim kurulu adına teşekkür edip bu başarıyı taçlandırmak adına Final Four’da da başarı sağlanıp Türkiye Şampiyonası’na gidilmesi adına oyunculardan söz aldı.