Madonna’dan barış için İsrail’e ikinci bir konser

Madonna, 2009’da Sticky and Sweet turnesi kapsamında İsrail’de yine iki konser vermiş, 100.000 kişi tarafından izlenmişti

- Dünya
28 Mart 2012 Çarşamba

Pop müziğinin kraliçesi, 29 Mayıs konserinin biletleri tükenince, Tel Aviv programına ‘Barış Konseri’ adını verdiği şovunu ilave etti.  Madonna bu konsere de çeşitli barış gruplarından temsilciler davet etti.

Madonna, planlanmış olan 29 Mayıs’taki Ramat Gan konserine ek olarak İsrail’de ikinci bir konser vereceğini dile getirdi. Bu konseri de ‘Barış Konseri’ olarak adlandırdı.

Şarkıcı, özellikle bu konserine çeşitli barış örgütlerinin temsilcilerini davet etti ve açıklamasında, “Müzik o kadar evrensel ki, performansım aracılığıyla Ortadoğu’daki barış çabalarına daha fazla dikkat çekebilirsem ve barış için çalışan insanların bir araya gelmesine yardımcı olabilirsem, bundan büyük onur duyarım. Bu konser benim Ortadoğu’ya barışı getirmek için onca çabayı sarf edenlere, teşekkür etme şeklim olacaktır,” sözlerine yer verdi.

İlk konserin biletleri satışa çıktığı hafta tükenen Madonna’nın, konser vereceği ilk açıklandığı zaman yapımcı Shuki Weiss, Madonna’nın İsrail’de bir ek konser vereceğinden şüphelendiğini ifade etmişti.

İlk gösteri için bilet satın alamamış olan İsrailliler için, 31 Mayıs’taki Ramat Gan stadyum konseri, Madonna’yı görebilmek için ikinci bir şans olacak.