Dernekler Pesah için çalışıyor

Bu sene 5772 İbrani yılına göre 6 Nisan Cuma akşamı başlayarak 14 Nisan Cumartesi günü sona erecek olan Pesah Bayramı vesilesiyle dost ve akrabalarının bayramlarını kutlamak isteyen dindaşlarımıza yardımcı olmak amacıyla, cemaat kurumlarımızın özenle hazırladıkları hediyelikleri tanıtıyoruz.

Toplum
21 Mart 2012 Çarşamba

Tüm kurum yetkilileri gerek postada meydana gelebilecek gecikmeleri önleyebilmek, gerekse elden dağıtılacak tebrikleri zamanında ulaştırabilmek için bağışseverlerin listelerini mümkün olduğunca erken göndermelerini rica ediyorlar. Mutlu Bayramlar...

Or-Ahayim Hastanesi Vakfı

Balat Or-Ahayim Hastanesi’nde gönüllü çalışan Pembe Melekler, dostlarınız için kâsede bir pesah geleneği olan haroset, portakal tatlısı, şarap, çocuklar için hazırlanmış junior hediye paketi, kestane şekeri, ayva tatlısı, krokan ile doldurulmuş çeşitli gümüş kaplama ve cam servis kase ve tabakları, içinde şarap, çikolatalı ve sade hamursuz, bir kâse beyaz tatlı, portakal tatlısı, ayva ve krokan bulunan tepsi ve tebrik kartı seçenekler arasında bulunuyor.

Tel: (0212) 267 33 22 - Faks: (0212) 267 33 77

www.orahayim.com

Matan Baseter - Barınyurt

1930 yılından bugüne ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatarak onların ekonomik ve sağlık sorunlarını olanaklar dahilinde çözümleyerek destek olmayı amaçlayan Matan Baster- Barınyurt, ihtiyaçlıya gönderilebilecek dört farklı yardım paketi hazırlandı. Giysi Paketi, Aylık Gıda Paketi, Bayrama Özel Gıda Paketi ve Bayrama Ekstra Gıda Paketi. Yapacağınız bağış yakınlarınıza gönderilecek olan sembolik bir hediye ile bilgilendirilecek.

 

Tel: (0212) 244 13 53 -  249 79 37- 249 56 64  

Faks: (0212) 293 60 22 e-posta: [email protected]

 

Yetimleri Koruma ve Barındırma Derneği

Bağış severlerin desteği ile himayesi altında bulunan çocukların geleceklerine katkıda bulunan Yetimleri Koruma ve Barındırma Derneği (Orfelina) tebrik kartları ve çeşitli hediyelikler hazırladı. Sosyal Aktivite Bağışı, Terapi Bağışı, Giyim Bağışı, Beslenme Paketleri bağışı seçeneklerinden ve bayram kartlarından dostlarınıza yollayarak bayramlarını kutlayabilirsiniz. Bunların yanı sıra elektrikli mutfak aletleri, şaraplık, çok amaçlı matsa tabağı, gümüş ve altın kaplama servis sepetleri, aynalı çerçeve, çerezlik, iki katlı tabak ve mutfak saati de seçenekler arasında.

 

Tel: (0212) 231 12 46 / 296 46 16 

Faks: (0212) 296 46 17 

www.orfelina.com -

e-posta: [email protected]

 

 

Gözlem Gazetecilik Basın ve Yayın A.Ş.

Tüm kurum ve derneklerimizin yanı sıra Gözlem Gazetecilik Basın ve Yayıncılık da dostlarınız ve sevdiklerinizin bayramlarını kutlamaya yardımcı oluyor. Sevdikleriniz için kitaplığımızın geniş yelpazesinden tercih edeceğiniz yerli ve yabancı kitaplar, CD’ler vs. özel fiyatlarla seçenekler arasında.

Tel: (0212) 231 92 82

www.gozlemkitap.com

e-posta: [email protected]

 

Öğrencilere Yardım Derneği - Mişne Tora

Birçok öBirçok öğrencinin hazırlık sınıfından üniversite mezuniyetine kadar eğitimlerini sağlayan, tüm ders ve giyim malzemelerini temin eden, onların sosyal yaşantılarına destek veren ve mezuniyet sonrası iş temin eden ÖYD’nin hazırladığı hediyeliklerden seçerek hem sevdiklerinizin bayramını kutlamış, hem de öğrencilere destek vermiş olacaksınız. Bu yıl tebrik kartlarının yanı sıra sade ve çikolatalı badem ezmesi doldurulmuş çeşitli biçim ve boyutta porselen, cam ve gümüş kaplama tabaklar, şarope doldurulmuş ikili çerezlik, badem ezmesi eşliğinde geleneksel kese (afikomin), Rozita İgual’in Yahudi tarihi ile ilgili “Neden?????”” kitabı seçenekler arasında. Ayrıca her sene olduğu gibi öğrencilerin başarılarını simgeleyen Takdir ve Teşekkür belgeleri ile öğrencilere kitap ve burs katkısı olarak dönecek çeşitli plaketler de hazırlandı.

Tel: (0212) 230 90 27 /

230 90 55- 232 29 37

Faks: (0212) 241 72 74

[email protected] 

İhtiyarlara Yardım Derneği

Yardımseverlerin katkılarıyla kurumlarında yaşamlarını sürdüren pansiyonerlerine rahat, huzurlu ve mutlu bir yaşam sunan İYD Pesah Bayramı için çeşitli sertifikalar hazırladı. Bağış severliğin bir göstergesi olan platin, altın, gümüş, bronz ve kristal yaşam destek sertifikaları, bayram yemeği destek sertifikası ve Pesah Yemekleri kitabının yanı sıra çeşitli çiçek aranjmanları ve geleneksel kart ve çiçekli kartları da tercih edebilirsiniz. 

Tel (0212) 238 94 94 Faks: (0212) 253 02 01

e-posta: [email protected]  /  www.iyd.org.tr