YSK OR Purimmania Partisine ev sahipliği yaptı

Toplum
14 Mart 2012 Çarşamba

Yıldırımspor Kulübü OR Komisyonu, bu yıl ailelere yönelik gerçekleştirdiği Purim faaliyetinde, 80’den fazla aileye keyifli bir Pazar günü yaşattı.

11 Mart Pazar günü, Swissotel’de yaklaşık 330 kişinin katılımıyla gerçekleşen Purimmania partisi, hem çocuklar hem de büyükler için güzel Purim kutlaması oldu. Hahambaşı Rav İsak Haleva ve eşinin de katıldığı partide, özellikle çocuklar kostümleriyle çok renkli görüntüler oluşturdu.

Çocukların kendilerine ayrılan salonda kurulan büyük oyuncaklar ve hazırlanan sanat etkinlikleri ile eğlenceli vakit geçirdiği günde, özellikle kız çocukların en çok ilgisini çeken, kuaför köşesi oldu. Anne – babalar ise büyük salonda bir taraftan lezzetli büfenin tadını çıkartırken bir taraftan da sahnede Ediz Bahar’ın seslendirdiği şarkılara eşlik etti.

Günün diğer bir sürprizi ise 5-10 yaş gruplarındaki yaklaşık 50 çocuğun hazırladıkları dans ve müzik gösterileri oldu. Rina Muraben’in desteğiyle, bir aylık sıkı bir prova sürecinden geçen çocuklar, birbirinden farklı dans gösterilerini sergilerken, daha büyük yaştakilerin folklor gösterisi de beğeniyle izlendi.

Günün sonunda yapılan çekilişte de heyecanlı anlar yaşandı. İki adet Avrupa uçak bileti olmak üzere birçok hizmet ve ürün katılımcılara hediye edildi.