YSK, baskette Final Four’da

Spor
7 Mart 2012 Çarşamba

Yıldırımspor Genç Erkek basketbol takımı Seri B Final Four’da şampiyon oldu ve gelecek sezon seri A da oynama hakkı kazandı. Zafer Saba 46 sayı, altı asist, dört ribaund ile oynadı. Takım sezon başındaki hedeflerine emin adımlarla yürümeye devam ediyor. Genç erkek basketbol takımı Türkiye Genç Erkek şampiyonasına gitmek için Beşiktaş, Galatasaray ve Yeşilyurt ile Final Four oynayacak. İlk ikiye giren takımlar Türkiye şampiyonasına gitme hakkı kazanacak. Takım kaptanı Zafer kazanılan başarının ardından, “Takım halinde Türkiye şampiyonasına gitmeyi çok istiyoruz. Rakiplerin isimleriyle ilgilenmiyoruz,” dedi.

MASA TENİSİNDE DE BAŞARILAR DEVAM  EDİYOR

Türkiye Masa Tenisi 1.Ligi, ikinci devre ilk etap maçları İzmir’de yapıldı. Yıldırımspor Masa Tenisi Büyükler takımı, antrenör oyuncu Bülent Atakan ile Nedim Yılmaz, Bahri Çetin, Ceki Namer ve Alp Kamhi’den oluşan kadrosu, altı maçta beş galibiyet alarak büyük bir başarıya imza attı.

YSK’nın ilk günkü birinci karşılaşması, ligde ikinci durumda bulunan Burdur-Süleyman Oğuz takımına karşı idi. Yıldırımspor rakibini (3-2), (3-0) ve (3-2)’lik maçlar neticesinde 3-0 yendi. YSK, ikinci maçını, ligde beşinci durumda bulunan ve ilk devredeki karşılaşmayı 3-1 kaybettiği İstanbul Veteran Masa Temsilcileri’ne karşı oynadı. Maç, sırasıyla (3-1), (3-0) ve (3-2) kazanılınca, rövanş 3-0 alınmış oldu.  YSK, üçüncü müsabakasını Ankara-Kara Kuvvetleri Gücü’ne karşı yaptı. YSK, ligin birinci devresinde 3-1 yenildiği rakibini, (3-1), (0-3), (3-0) ve (3-1) maçlar neticesinde 3-1 yenerek rövanşı aldı.

YSK ikinci gün ilk karşılaşmasını, İzmir-DSİ Spor ile yaptı ve 3-0 kazandı. YSK’ nın bundan sonraki maçı, ligin ilk devresinde 3-2 yenildiği İzmir- Büyükşehir Belediyesi’ne karşı idi. YSK bu çekişmeli karşılaşmayı da 3-1 kazandı. YSK haftanın son karşılaşmasını, Türkiye birinci liginin ikinci sırasına yerleşen Kayseri-Kaskispor’a karşı oynadı ve 3-1 kaybetti. Yıldırımspor altıda altı yapan Kayserispor’dan sonra, lider Adana-Global Spor ile birlikte altı maçta beş maç kazanan iki takımdan biri olmuş oldu.