Global Agency ve Star’dan muhteşem parti...

Global Agency CEO’su İzzet Pinto bu özel gece ile ilgili “Son 4 yıldır Türk dizileri artık sınırlarını aştı diyebiliriz.” dedi.

Toplum
7 Mart 2012 Çarşamba

Türk dizilerini dünyaya açan ve son olarak Star TV’nin dünya distribütörlüğünü alan Global Agency, bu işbirliğinin şerefine Esma Sultan Yalısı’nda 650 kişinin katıldığı büyük bir parti düzenledi. 29 Şubat’ta gerçekleşen, dünyanın ünlü televizyonlarının patronlarının ve sektörün en önemli oyuncularının buluştuğu partiye iş ve sanat dünyasından da büyük bir katılım vardı.

Bu sene ikinci kez gerçekleşen DISCOP Televizyon Yayıncılığı Fuarı kapsamında, Global Agency’nin Star TV ile işbirliği şerefine verdiği parti damgasını vurdu. Sony Pictures’dan  RTL’ye BBC’den Fox’a kadar ünlü televizyon kanalları ve format şirketlerinin patronları ile üst düzey yöneticilerinin yoğun ilgi gösterdiği partiye Doğuş Yayın Grubu’nun Genel Müdürü Cem Aydın başta olmak üzere tüm yöneticileri de katıldı.

 Global Agency CEO’su İzzet Pinto bu özel gece ile ilgili “Son dört yıldır Türk dizileri artık sınırlarını aştı diyebiliriz. Özellikle son iki yıldır ise yepyeni ülkelerde de yayına girmeye ve fenomen olmaya başladı. Geçen sene ‘Muhteşem Yüzyıl’ 40 ülkeye ulaşarak bir rekora imza attıktan sonra hedeflerimiz daha da büyüdü. Star TV ile Şubat 2012’de başlattığımız işbirliği ile ilk olarak İffet, Behzat Ç., Kalbim Dört Mevsim, Firar dizileri ve yine Star TV’nin eski dizi arşivini dünyaya açmaya başladık. Fuarda başta Ortadoğu ve Balkanlar olmak üzere büyük ilgi gören bu dizilerin de dünya kanallarında fenomen olmasını bekliyoruz” dedi.