Yeni anne Natalie Portman ve harika Vegan Diyeti

Hollywood’un en zengin mahallesi Los Feliz’de objektiflere yakalanan Yahudi asıllı film yıldızı Natalie Portman, Amerika’nın doğal yiyecekleri ile ünlü süpermarketi Farmer’s Market önünde nişanlısı Benjamin Millepeid ve 6 aylık oğulları Aleph ile mutlu bir aile tablosu sergiledi.

Kültür
20 Ocak 2012 Cuma

Aleph’in babasının kucağında parlak mavi bir ceket ve altında uzun çorapları ile sevimli hali gözlerden kaçmadı.

Pas rengi kısa elbisesi, metalik renkli sandaletleri ve iki yana düz taranmış saçları ile, gazetecilere gülümseyen  Potman, makyajsız hali ile de en az kırmızı halılardaki kadar  güzel olduğunu objektiflere ispat etti.

Ünlü yıldızın bu klasik saç modeli hem ‘Siyah Kuğu’da hem de ‘V for Vandetta’ filminde izleyicilerin hayranlığını kazanmıştı.

Portman her zaman kendisine çok özen gösteren biri. Hamileliğinde vejetaryen diyetler uygulayan ünlü yıldız, hamilelik günlerinde ABC muhabirinin, “Nasıl bir vejetaryen diyet uyguluyorsunuz?” sorusuna “Vücudumu dinliyorum ve ona göre yumurta ve süt ürünleri tüketiyorum,” demişti.

Portman ayrıca tüm hamile kadınlara da vücutlarındaki demir ve B12 vitamini seviyesini takip etmelerini, eksiklik olursa vitamin hapları ile bu açığı kapatmalarını tavsiye etmişti.