"Mourinho saçını keser"

Brezilyalı forvet Neymar, kulübü Santos ile sözleşmesini uzattı. Santos Başkanı, hem Real Madrid'e yüklendi, hem de Neymar'ı nasıl kandırdığını açıkladı...

Spor
16 Kasım 2011 Çarşamba

Brezilya'nın Santos kulübünün başkanı Luis Alvaro Oliveira Ribeiro, yeniden sözleşme imzaladıkları Neymar'ı transfer etmek isteyen Real Madrid'i, görüşmelerde ''çok kendini beğenmiş'' bir tavır sergilemekle suçladı.
Ribeiro, yaptığı açıklamada, ''Real Madridli yetkililer görüşmelerde üzüntü verici ve kendini beğenmiş bir tavır takındılar'' dedi.
Real Madrid'in ‘sömürge zihniyeti’ ile masaya geldiğini söyleyen Ribeiro, Neymar'ın Santos'da kalmasından sonra kendisiyle ilgilenen Real Madrid ve Barcelona kulüplerini haber vermek için aradığını belirtti.
Ribeiro, ''Barcelona Başkanı Sandro Rosell çok dostça davranırken, Real Madrid Başkanı Florentino Perez çok sinirlendi ve konuşmamız bir dakika bile sürmedi,'' dedi.
Santos Başkanı, ''Neymar'a, 'Mourinho seni, saçını kesmeye zorlar' dedim ve onu Santos'da kalmaya ikna ettim. Neymar burada saçına hangi modeli isterse verebilir'' diye konuştu.
Avrupa'nın önemli takımlarının transfer listesinde bulunan 19 yaşındaki Brezilyalı forvet Neymar, kulübü Santos ile sözleşmesini 2014 yılına kadar uzatmıştı.