: Fevzi Karakoç Gallery Linart'a!

 

Tuna SAYLAĞ
19 Ekim 2011 Çarşamba

FEVZİ KARAKOÇ gallery linart’ta!

Gallery LiNART, ‘Köprü’ adlı sergisiyle, ödüllü sanatçı Fevzi Karakoç’u, 20 Ekim – 12 Kasım tarihleri arasında ağırlıyor. 

Sergide yaklaşık 20 eseri yer alan sanatçı; eserlerinde kullandığı kültürel figürleriyle, izleyenlere ilk bakışta Anadolu’yu anımsatırken, figürleri kompozisyonla birleştirdiğinde, kültürel işaretlerden fazlasının var olduğunu gösteriyor.

Tel: 0212 247 47 29 www.g-linart.com

CEMAL REŞİT REY KIŞ PROGRAMINI AÇIKLADI

22 Ekim’de ‘Duo Gisbranco’

Gisbranco; genç piyanistler Bianca Gismonti ve Claudia Castelo Branco’nun oluşturduğu bu ünlü ikili, 22 Ekim Cumartesi akşamı, Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nun konuğu olacaklar. Brezilya’nın önemli caz festivalleri ve konser salonlarında performans sergileyen Gisbranco, iki piyano ile enstrümantal müziğin eşsiz repertuarını oluşturan bu programda, Astor Piazzolla, Egberto Gismonti, Hermeto Pascoal, Toninho Horta, Heitor Villa-Lobos, Ernesto Nazareth, Edu Lobo’nun eserlerine yer verecek.

26 Ekim’de ‘Şefika Kutluer ve European Union Chamber Orchestra’  

Şef Jerome Akoka yönetimindeki Avrupa Birliği Oda Orkestrası, 26 Ekim Çarşamba akşamı ünlü flüt sanatçısı Şefika Kutluer eşliğinde bir konser verecek. Dinletide Vivaldi’nin eserleri seslendirilecek. Dünyanın birçok ülkesinde, kral ve kraliçeler adına çeşitli konserler veren orkestra, Lazar Berman, Mischa Maisky, Igor Oistrakh gibi saygın sanatçılarla da birlikte çalışmıştır.