Or-Ahayim Hastanesi’nde dayanışma yemeği

Or- Ahayim Hastanesi’nin Hanımlar Kolu cemaatin dernek ve kuruluşların hanım başkanlarını davet ettikleri geleneksel dayanışma gününü çok yönlü yazar Sunay Akın ile taçlandırdı

Toplum
28 Aralık 2011 Çarşamba

21 Aralık Çarşamba günü Or-Ahayim Hastanesi’nde gerçekleşen etkinlikte, hastanenin Pembe Melekleri tüm dernek, kurum ve kuruluşlarının hanım başkanlarını konuk ettiler. İki yılda bir yapılan bu geleneksel etkinlik, Pembe Melek Başkanı Megi Küçük’ün hastane çalışmalarını, yeniliklerini ve hedeflerini anlatan konuşmasıyla başladı.

Balıklı Hastanesi’nde cemaatin yardıma muhtaç hastalarının yanı sıra, bakım hastalarının da bulunduğu 40 yataklı bölümle ilgili yenileme çalışmalarına, kaşer yemek uygulamasına ve Pembe Meleklerin her gün Balıklı’daki hastalarımıza sevgi ve şefkat dolu yaptıkları ziyarete değinen Başkan Küçük, yakın bir geçmişte başlayan Or-Gift Projesini de konuklara anlattı ve destek istedi.

Konukların  Hanuka Bayramı’nı da kutlayan Küçük ayrıca  bağışseverlerin yardımı, inanç ve birlik içerisinde yapılan gayretli çalışmalar sayesinde gelişme yolunda olumlu adımlar atılacağını ekledi ve sözü Yönetim Kurulu Başkanı Elio Medina’ya bıraktı.

 Açılış konuşmasını yürekten alkışlayan Elio Medina günün konuğu Sunay Akın’nın şiirinden bir dörtlük okuyarak kendisini kürsüye davet etti. Kendine özgü sunumu ve teatral anlatımıyla tarihe göndermeler yapan Sunay Akın konukların kültürle donanmış keyifli bir zaman geçirmesine vesile oldu.