UÖMO mezunları Hanuka için buluştu

Toplum
28 Aralık 2011 Çarşamba

26 Aralık Pazartesi akşamı UÖMO kantinini çok şık bir mekâna dönüştüren Mezunlar Kolu; sınırsız bira, sınırsız eğlence, sınırsız yemek sloganıyla mezunlarına hoş bir Hanuka gecesi geçirtti. DJ MNO müziği eşliğinde başlayan gece lotarya çekilişi ve hanukiya yakılması ile son buldu.  Çekilişe katılan tüm mezunlara hediye verilen gecede mezunlar kendi dönem arkadaşlarıyla anılarını paylaşma fırsatı buldular. Mezunlar Kolu Başkanı Berta Banana yaptığı açıklamada “Aktiviteler ne kadar kalabalık olursa Mezunlar Kolu da bu geceleri tasarlamak için verdikleri gönüllü uğraşların değdiğine inanmakta ve yollarına daha güçlü bir şekilde devam etmektedirler” dedi ve büyük-küçük herkesi tüm aktivitelerinde görmek istediğini belirtti. 11 kişilik yönetici kadrosuna sahip olan Mezunlar Kolu tüm enerjisini yaklaşan börek gününe verdi.  Her sene bir öncekinden daha ihtişamlı börek günleri yapmayı, daha fazla mezunu sevindirmeyi hedeflediklerini belirttiler.

Börek günlerine, sertifika almayanların katılımının düşük olduğunu gözlemleyen Mezunlar Kolu, genç ve çocuklu mezunlara da ulaşabilmek adına Mayıs ayında bahar festivali yapmaya karar verdiklerini belirttiler. Mayıs ayındaki festival için de çok iyi hazırlandıklarını ve iddialı olduklarını bildirdiler.  Tüm gelecek faaliyetlerinin www.uoml.k12.tr  sitesinde yayımlandığını ayrıca facebook ta ML Mezunlar Kolu sayfasından da faaliyetlerin resimlerine ulaşılabileceğini hatırlattılar. Öğrencilere katkı sağlamak adına Zumba ve İspanyolca kursları açtıklarını ve kayıtların devam ettiğini de sözlerine eklediler.

Kendilerine ulaşılmadığını ve aranmadıklarını düşünen Musevi Liselilerin mail adreslerini ve cep telefonlarını [email protected] adresine ya da 0212 282 96 00 numaralı telefondan 154-107’e bilgi olarak yazdırmalarını rica ettiler.