Göztepe Kültür Derneği etkinlikleri

Toplum
30 Kasım 2011 Çarşamba

Eğlenceli gece

26 Kasım gecesi Göztepe Kültür Derneği üyeleri eğlenceli bir gece geçirdiler.

Muhteşem lezzetli bir menü  ve solist Esra Erileri ile kış sezonu eğlence faaliyetlerini başlatan GKD, göze ve damağa hitap eden samimi bir ortamda eğlencenin, zevkin, dostluğun gösteri merkezi oldu.

Kulakların pasını alan, her telden çalınan müziğin, hep bir ağızdan söylenen fasıl şarkılarının, hep beraber edilen dansların göz okşayan görüntüleri, zihinlerden çıkmayacak bir birliktelik mesajı verdi.

Geride kalan sıcak yaz döneminin ardından, arkadaşlıkların daha da pekiştiği gecede konuklar memnuniyet ve dernek eğlencelerine özlem gidermenin verdiği haz ile ayrıldılar GKD den.

Gelecek faaliyetin de müjdesini veren GKD  gönüllüleri, “en yakın zamanda burada yine sizlerle beraberiz” mesajı ile hayatın en ufak anlarından bile zevk alınması gerektiğini vurguladılar.

Geceden mutlu ve eğlenceye doygun ayrılan konuklar, bir sonrakinde yine buluşmak üzere sözleştiler.

Dopdolu hafta sonu

Geçtiğimiz hafta sonu GKD gençliği için dopdolu geçti. 7-11 yaş grubu ve drama kulüpleri 30 kişiyle beraber 25 Aralık’ta yapılması planlanan GKD Hanuka gösterisi için hazırlıklarını sürdürdüler. 1998 ve üstü doğumlu gençler için Grease temalı YEP(Youth Extreme Party) düzenlendi. 80 kişilik katılımla gerçekleşen bu faaliyette gençler Grease müzikalinin şarkıları ile danslarının olduğu bir gösteri izlemenin yanı sıra popüler şarkılar ile dans etmenin zevkine vardılar. Dernek yetkilileri bir sonraki partinin Yılbaşı partisi olacağını açıkladılar.

Modern Seyyahlarla Dünya Turu

 23 Kasım Çarşamba akşamı Göztepe Kültür Derneği ilginç bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Yaklaşık 60 kişilik bir katılımla gerçekleşen faaliyette Verda Alaton ve Vanessa Taragano, Uzakdoğu, Asya, Afrika ve Güney Amerika’ya yaptıkları yolculuklar ile birbirinden güzel fotoğraflarla belgeledikleri anılarını paylaştılar. Bu gezilerin kişiliklerine manevi değerler kattığını ve fotoğraf çekme becerilerini geliştirdiğini anlatan gençler, ardından dinleyenlerin meraklı sorularını yanıtladılar.

Seçtikleri seyahat fotoğraflardan çok renkli bir sergi de aynı salonda yer aldı.