Arda turan’dan sıcak mesajlar

Atletico Madrid’in yeni transferi Arda Turan, Atletico Madrid TV’ye önemli açıklamalar yaptı... Takımın bir parçası olmak istediğini söyleyen Arda, Real Madrid cephesine de mesaj yolladı

Spor
17 Ağustos 2011 Çarşamba

Atletico Madrid’in yeni transferi Arda Turan, kulüp televizyonuna verdiği röportajda, “En büyük hayalim, Real Madrid’e gol atıp sahamızda maçı kazanmak” dedi.

Arda, Atletico Madrid’e geldikten sonra ilk özel röportajını, kulübün televizyonuna verdi. 24 yaşındaki milli futbolcu, “Benim için güler yüz ve samimiyet çok önemli, Atletico’da bunu hissettim. Beni karşılayan yetkililer, başkan ve teknik heyette sıcakkanlılığı hissettim. İnsanın işini iyi yapabilmesi için çok güzel bir ortam. İstanbul’dan, Galatasaray’dan ayrıldığım yer, evim gibiydi. Ve evimden çıkıp diğer evime gelmiş gibi bir duygu hissettirdi, o yüzden çok mutluyum. Yani ailemden ayrı bir yerde gibi değil, ailemin içine gelmiş gibi hissediyorum” diye konuştu.

“HER ZAMAN ÇOK İYİ MÜCADELE EDECEĞİM”

Atletico Madrid taraftarı için “Onları gerçekten çok seviyorum, sebebi ise her zaman takımlarının yanında olmaları, çok para veren değil de çok mücadele eden insanlarla beraber olmaları” diyen Arda, Atletico Madrid taraftarının gerçeğini yansıttığını, o yüzden onlarla beraber çok önemli başarılara imza atmak istediğini dile getirdi. Arda, “En önemlisi, takımın bir parçası olmak istiyorum. Takım için savaşıp, takım için mücadele etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Arda, yeni takımındaki hedefleriyle ilgili soruya, “Ofansif bir oyuncuyum. Bu tür futbolcular genelde ön plana çıkan oyunculardır. Benim için önemli olan öncelikle takım için çalışmak, takım için mücadele etmek. Önce bunu yapmalıyım. Arkadaşlarım için kanımı ve terimi vermeliyim, ondan sonra futbol için yeteneklerimi sahaya sergilemeliyim. O yüzden yapabileceklerim bunlar diyorum. Atletico Madrid taraftarlarına her zaman çok iyi oynayacağım diye söz vermiyorum ama her zaman çok iyi mücadele edeceğim” diye cevap verdi.

Atletico Madrid’in tarihindeki ilk Türk futbolcu olan Arda, La Liga’da Messi ve Ronaldo gibi dünya yıldızlarına karşı oynamak istediğini belirtip, “Şu an, dünyanın en iyi iki oyuncusu onlar. O yüzden çıkıp onlara karşı mücadele etmek çok zevkli olacaktır” diye konuştu.