Akbank Sanat günümüz sanatçılarını ağırlıyor

Kendi alanında artık klasikleşmiş olan 30. Günümüz Sanatçıları İstanbul Sergisi, 6 Temmuz-30 Temmuz tarihleri arasında Akbank Sanat’ta sanatseverlerle buluşuyor.

Tuna SAYLAĞ Sanat
13 Temmuz 2011 Çarşamba

Her yıl aynı özellikleri koruyarak görsel sanatlar alanındaki değişimleri yansıtan serginin seçici kurulu ile küratörleri Fulya Erdemci, Başak Şenova ve Arzu Yayıntaş’ın değerlendirmeleri sonucu; İlgen Arzık, Mehmet Ali Boran, Ali Bozan, Baran Çağınlı, Mehmet Fahracı, Onur Gökmen, Hayal İncedoğan, Engin Konuklu, Can Kurucu, Ekin Onat ve Birol Özer’den oluşan 11 sanatçı, Akbank Sanat Galerisi’nde bir araya geldiler. Seçici kurul eserleri nitelikleri, gündemi takip etmeleri, eleştirel bakış açısına sahip olmaları ve uygulanabilirliği açısından değerlendirdi. www.akbanksanat.com

GALERİ SELVİN’de Kozmopolit Bir Sergi

Galerilerin kapandığı yaz aylarında Galeri Selvin, 2 Temmuz – 31 Ağustos tarihleri arasında Türkiye, Venezuela, Makedonya, Yunanistan ve Avustralyalı sanatçıların eserlerinden oluşan bir resim-heykel sergisi ile mevsime merhaba diyor. Sergide yer alan sanatçılar: Malik Bulut, Zeynep Eren, Uğural Gafuroğlu, Cemil Güç, Ergin İnan, Kaloshi, Martin Krastev, Filiz Doğan Öztürk, Füsun Sağlam, Güngör Taner, Zerrin Tekindor, Flor Troconis ve Nejdet Vergili. 

Tel: 212 263 74 81