Angie Gonzales geliyor…

EPİRDEN 2011 için geri sayma başlarken ünlü plaj voleybolcular da heyecanla turnuvaları bekliyorlar. Brezilya’nın yıldız voleybolcularından Angie Gonzales de bunlardan biri…

Spor
22 Haziran 2011 Çarşamba

Dünya Şampiyonası ve Olimpiyat Oyunları tecrübesi olan, çok iyi anlaştığı Arjantinli Alejandra ile EPİRDEN 2011’e katılacak olan Angie’nin 14 yıllık geçmişinde çok büyük başarıları var.

Türkiye’ye ilk kez geleceğini söyleyen güzel sporcu bunda Hasan Uğur Epirden hocanın rolünün büyük olduğunu da sözlerine ekliyor; “Bay Epirden’in, sizin Rio’nuz varsa, bizim de Antalya’mız var sözleri beni gerçekten çok etkiledi. Gönderdiği fotoğraflar ise büyüledi. Önceki yıllarda ülkemizden katılan voleybolcu arkadaşlarım Türkiye’yi, sıcak insanlarınızı, organizasyonu anlata anlata bitiremediler. Şu anda inanın Brezilya’da sükseniz çok büyük. Tahmin ediyorum, gelecek yıllarda onlarca takım gelmek için birbirleriyle yarış edecekler. Programımdaki büyük ödüllü 3 turnuvayı pas geçerek güzel ülkenize gelme kararı aldım. Bu kararımdan da çok mutluyum. Çok heyecanlıyım.”
Angie Gonzales’in partneri Alejandra da ülkesinde “Şeytan” olarak anılıyor.