Yıldırımspor masa tenisi yıldızlarda İstanbul 4.sü

Masa Tenisi İstanbul İl Temsilciliği Yıldızlar takım ve ferdi 2010-2011 ikinci dönem karşılaşmaları İstanbul Tozkoparan Spor Salonu’nda gerçekleşti.

Spor
15 Haziran 2011 Çarşamba

 

Yıldırımspor Minikleri, bir üst yaş kategorisi olan Yıldızlarda (A) ve (B) takımları olarak, iki takım halinde bu müsabakalara katıldı. Üç kişilik takımlarla yapılan maçlara YSK (A) takımı, bir sporcusu gelemediğinden, müsabakalara iki sporcu ile katılabildi. Dolayısıyla bütün müsabakalara 1-0 yenik (hükmen) gibi başlamış oldu.

32 erkek takımının katıldığı bu müsabakalarda, YSK (A) takımı D grubunda, (B) takımı da B grubunda mücadele etti.

YSK (A) takımı, grup müsabakalarının ilk maçında Anafen takımını 3-1, ikinci maçında da Beşiktaş (B)’yi 3-2 yendi. YSK (B) takımı ise Anafen (D)’yi 3-1 yendi, Beşiktaş (A)’ya ise 3-0 yenildi.

Bu neticelerle YSK (A) takımı grup birincisi, YSK (B) takımı da grup ikincisi olarak ilk 16 takım arasına kalmayı başardılar.

 Daha sonra YSK (A) takımı Arıköy (B) takımını 3-1 yendi ve ilk 8 takım arasına girdi. YSK (B) ise  şampiyona birincisi olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (A) takımına 3-0 yenilerek elendi.

 Yarı finale kalma müsabakalarında, YSK (A) takımı, Bahçelievler G.Spor Kulübünü 3-1 yendi ve ilk 4’e kaldı.

Yarı finalde YSK (A) takımı şampiyon İstanbul Büyükşehir Belediyesine 3-0 yenildi.

YSK, son maçını, üçüncülük-dördüncülük için, Beşiktaş (A)’ya karşı oynadı, 3-0 yenilerek 4. oldu.

Bir sporcu eksikle oynadığı bu müsabakalarda, YSK (A) Minikleri, İstanbul Yıldızlar 4.sü olarak büyük bir başarı elde etmiş oldu.