GKD voleybolcu fidanlarını yetiştiriyor

Geçtiğimiz hafta sonu GKD Spor’da basketbolda yapılan son antrenmanlar ve voleybolda yapılan dış maçlar ile sezon sonuna gelindi. Basketbolda, son antrenmanlar ile öğrenciler yaza merhaba dedi.  Dört ayrı grupta yapılan antrenmanlardan sonra öğrenciler katılım belgelerini aldılar.

Spor
15 Haziran 2011 Çarşamba

Eğlenceli ve şenlik havasında geçen bu sezonun son antrenmanları sona erdikten sonra yaz aylarında doğan çocuklar için doğum günü pastaları kesildi  

Voleybolda ise GKD Spor-voleybolda antrenman yapan kız öğrenciler geçtiğimiz hafta sonu Voleybol Vakfı ile İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Burhan Felek Ekrem Koçak atletizm sahasında düzenlenen 5. Türkiye Mini Voleybol Şenliği’ne katılarak tarif edilemez bir deneyim yaşadılar, bildiklerini pekiştirdiler. Fenerbahçe, Vakıf Bank, Güneş Sigorta gibi profesyonel ve okul takımları gibi farklı takımlarla oynama fırsatı yakaladılar. Sezon boyunca hem eğlenerek hem de spor yaparak büyük bir zevk ve özveriyle çalışan minik kızlar bu sayede öğrendiklerini uygulamaya geçirme fırsatı buldular.

Küçük boyları ama kocaman yürekleriyle turnuvada fırtına gibi esen GKD’li kızlar takımlara karşı görülmeye değer maçlar sergileyerek seyreden herkesi kendilerine hayran etmeyi başardılar. Turnuvaya katılan voleybolcu gurur kaynağı kızlar; Suzet Benezra, Pelin Birant, Vanessa Eli, Elsa Goldestein, Betina Hakim, Lara Halet, Esin Halila, Sezin Halila, Cesi Hanay, Lisya Ojalvo ve Vanessa Yeruşalmi günün sonunda katılım madalyaları ve katılım belgeleriyle ödüllendirildiler.