Sarah Beceren ITF Turnuvası’nın şampiyonu:Nedim Akkohen

Tenis camiasının çok sevilen oyuncularından 8 ay önce geçirdiği rahatsızlıktan kurtulamayarak vefat eden Sarah Beceren adına Saint Joseph Kulübünde 21-29 Mayıs tarihleri arasında uluslararası tenis federasyonu ITF gözetiminde tertip edilen turnuvada başarılı sporcuların ödülleri düzenlenen bir kokteyl ile dağıtıldı.

Spor
8 Haziran 2011 Çarşamba

Bu turnuvada, Maccabiat tenis takım kaptanlarımızdan Nedim Akkohen katıldığı kategoride şampiyon olarak, birincilik ödülünü Sarah Beceren’in eşi Sadi Beceren elinden aldı. Nedim Akkohen Nisan ayında Hürriyet gazetesinin tertip ettiği Hürriyet Cup Turnuvası’nda da başarılı olmuş ve yine kategorisinde şampiyonluk kupasını almıştı. 

SARAH BECEREN KİMDİR?

Sarah Beceren, esasen İngiliz asıllı olup tenis sporunda göstermiş olduğu üstün performans ile, herkesin dikkatini üstüne çekmişti. Sarah, sporcu kişiliği, sempatisi, insanlarla olan diyalogları, şahsi performansı, Türkiye adına yarıştığı yarışmalardaki başarıları ile, tenis toplumunda çok özel bir yere sahip olmuştur. 2009 yılında yakalandığı hastalıktan, maalesef galip çıkamayarak camiayı üzüntüye boğmuş ve yaklaşık 8 ay evvel vefat etmiştir.