Barınyurt ve İhtiyarlara Yardım Derneği Kuzguncuk Bet Yaakov Sinagogu’ndaydı

Toplum
1 Haziran 2011 Çarşamba

Barınyurt ve İhtiyarlar Yurdu sakinleri Kuzguncuk Bet Yaakov Sinagogu’nda Hanımlar Kolu Başkanı Adela Halyo’nun hazırlamış olduğu öğlen yemeğinde bir araya geldiler. Her iki kurumun Hanımlar Komisyonu Başkanları Lizet Kalma ve İda Kohen ile arkadaşlarının da katıldıkları bu günde, bahçede verilen öğle yemeğinin ardından Adela Halyo, böylesine güzel bir ortamda Barınyurt ve İhtiyarlar Yurdu sakinlerinin Kuzguncuk’ta bulunmalarından dolayı duyduğu mutluluğu belirten kısa bir konuşma yaptı.

İzzet Yakar Music, DJ İzzet Sarfati’nin müziği eşliğinde daha sonra sahne alan Sami Levi güzel sesi ile söylediği şarkılarla herkesi coşturarak çok güzel ve eğlenceli dakikalar yaşattığı küçük bir konser verdi.

Barınyurt Hanımlar Komisyonu Başkanı Lizet Kalma, yapmış olduğu teşekkür konuşmasından sonra, Adela Halyo’ya bu güzel günün anısına istinaden hazırlamış oldukları bir plaketi kendisine sundu. Mutluluklarını yüzlerindeki gülücüklerle gösteren misafirler teşekkürlerini belirterek akşamüstü Kuzguncuk’tan ayrıldılar.