YSK'nın muhteşem Club X partisi

Tüm cemaat bireylerini bir araya getirmek ve Yıldırımspor Kulübü’nü anılarda tazelemek için düzenlenen Club X Partisinin ikincisi, 28 Mayıs Cumartesi akşamı Koç Müzesi’nde 800 kişinin üzerinde bir katılım ile gerçekleşti.

Toplum
1 Haziran 2011 Çarşamba

Mekanın güzelliği ve yoğun katılım görülmeye değer bir manzara oluşturdu.  25-55 yaş aralığında bu kadar geniş bir topluluğu bir arada görmek ayrıca çok keyifliydi.

Birbirinden değerli ve eski günlerden hatırlanan beş DJ Niso Adato, Niso Behar, David Şaboy, Semih Şalhon ve Avi Ovadya’nın sergilemiş olduğu müzik performansı katılımcıların tüm gece süresince dans etmelerine ve büyük bir coşku yaşanmasına ortam yarattı.

Koç Müzesi’ne ait deniz kenarında yer alan mekân;  locaları, misafir gruplarına özel servis alanı yaratılarak rahatlıkla dans edebilecekleri ve kendilerini özel hissedebilecekleri her türlü detay ve konfor düşünülerek dekore edildi. Havanın güzel olması birçok katılımcının açık havada senelerdir bekli de görmedikleri dostları ile tekrar bir araya gelip uzun süre sohbet etme imkânı sağladı.

Hazırlıkları 3 aydır devam eden bu parti için YSK Başkanı Hayim Eskinazi önderliğinde kurulan bir komisyon, çok yoğun bir şekilde çalıştı. Mekânın tüm ses ve ışık sistemini kuran Mix Music Avi Ovadya, mekânı bir gece kulübü havasına sokan dekorasyonu sağlayan Da-Vet Organizasyon Tuna Rozant, Taş Bina, Fatih Kıral Mobilya başta olmak üzere 100’ün üzerinde sponsorun bulunmasına katkı sağlayan ve gecenin mimarları olan Vedat Aluf, Gila Bardavit, Louise Fins, Hayati Yanni, Janin Aranya, Regine Tavaşi, Katya Belifanti, İlker Franko, Nedim Fresko, Albert Mizrahi, Vedat Anavi, Aydın Yafet, Moris Ferman, Ceyda Polikar, Danny Gülcan, Emel Levi, Rakel Eskenazi ve Alcholoco firmasından Nafi Pinhas gecenin tüm ayrıntıları ile tek tek ilgilendiler.

Gecenin sonunda ve sonrasında katılan her misafirin kendi açılarından sahip oldukları memnuniyeti  farklı şekilde dile getirmiş olmaları YSK için ne kadar büyük bir işi başarmış olunduğuna dair en güzel ispattı. Son zamanlarda büyük kitleleri farklı amaçlarla bir araya getirmeyi hedefleyen ve bunu da en iyi şekilde başarmayı amaç edinen bir ekibe sahip olan Yıldırım Spor Kulübü’ne gösterilen büyük ilgi ve inanç için geceye katılan herkese teşekkür edildi. Toplamda 842 kişi geceye katıldı.