Ayın çevreci kurumu; Hunger site

Çevre
25 Mayıs 2011 Çarşamba

Talya ENRİQUES ROMANO

Dünya üzerinde iki milyara yakın internet kullanıcısı var.  Bu kullanıcıların bazıları bilgi almak,  bazıları alışveriş yapmak, bazıları ise sosyal çevreleriyle iletişim kurmak için interneti kullanıyor. 

İnternette geçirdiğimiz bu süre içerisinde sadece bir tıkla insanlara ve doğaya yardım edebileceğimiz bir web sitesi var: The Hunger Site.  Birlemiş Milletler’in açlık, göğüs kanseri, cehalet, hayvanlar ve yağmur ormanlarının zarar görmesiyle mücadele etmek için kurduğu bir web sitesi.

The Hunger Site web sitesine yapılan her tıklama karşılığında sayfada logoları olan sponsorlar siteye sizin adınıza bağış yapıyor. Her gün bu siteye tıklayarak, yardıma ihtiyacı olan insan, hayvan ve doğal yaşama yardım edebilmeniz mümkün.  Düzenli olarak yapmayı hatırlamak için ise sistemi var.  Sitede sol tarafta bulunan “free ways to help” kısmında, sayfanın altında “sign up for the free click reminder service” var.  Çıkan kutucuğa e-mail adresinizi yazdığınızda her gün size Hunger Site’a girmeniz için hatırlatma e-maili yolluyor.

Hunger Site’la ilgili daha detaylı bilgi almak için: www.thehungersite.com