Hahambaşılığı ziyaret ettiler

Toplum
25 Mayıs 2011 Çarşamba

AK Parti Milletvekili Belma Sekmen

AK Parti İstanbul Milletvekili Avukat M.Belma Sekmen Satır, 16 Mayıs Pazartesi günü Haziran ayında gerçekleşecek genel seçimler öncesinde Hahambaşı Rav İsak Haleva’ya bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Hahambaşı Rav İsak Haleva’nın yanı sıra Cemaat Onursal Başkanı Bensiyon Pinto, Cemaat Başkan Vekili İshak İbrahimzadeh, Başkan Yardımcısı Jozef Nasi, Basın ve Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Koordinatör Deniz Saporta ve Roza Hatem hazır bulundular.

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Osman Korütürk ve heyeti

CHP Genel Başkan yardımcısı Osman Korutürk ve Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil, milletvekili adayları Mari Gormezano ve Bülent Kerimoğlu 18 Mayıs Çarşamba günü Hahambaşılığı ziyaret ettiler.

Söz konusu ziyarette başta Hahambaşı Rav İsak Haleva, Cemaat Onursal Başkanı Bensiyon Pinto, Cemaat Başkan Vekili İshak İbrahimzadeh, Başkan Yardımcısı Jozef Nasi, geçmiş dönem Cemaat Başkanı Silvyo Ovadya,  Hahambaşılık Genel Sekreteri Yusuf Altıntaş ve Basın ve Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Koordinatör  Deniz Saporta hazır bulundular.

Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyaret CHP’nin Genel Sekreterlik nezdinde yapılan ilk resmi ziyaret olma özelliğini de taşıyordu.