YSK’da basketbol şöleni

YSK Spor Okulları’nın, pazar günü düzenlediği Basketbol Şöleni, her yaştan sporcunun keyifli vakit geçirdiği bir etkinlik oldu

Spor
18 Mayıs 2011 Çarşamba

YSK Spor Okulları,15 Mayıs Pazar günü Basketbol Şöleni düzenledi. Şölen, sabahın erken saatlerinde Mix All Star Maçı (Kızlar ve Proje Star oyuncuları) ile başladı. Bu maçtan sonra ise oldukça çekişmeli geçen Veli - Yönetici Dostluk Maçı gerçekleşti.

Oynanan iki maçın ardından YSK Spor Okulu Sorumlusu Moris Ferman bir konuşma yaparak spor okullarının çocuklara sağlamış olduğu arkadaşlık ve sporcu ahlakı kavramının ileri seviyelere ulaştığını belirtti. Ferman, konuşması sırasında Büyükada Yaz Spor Okulları’nın da sezon başlangıcında faaliyete geçeceğini duyurdu. Ferman, öncelikle canla başla çalışan koordinatör, antrenör, sekreter ve diğer çalışanlara, ayrıca desteklerini esirgemeyen Başkan Hayim Eskenazi’ye, geçmiş dönem Başkanı Leon Kalma’ya ve tüm yönetim kuruluna teşekkür etti. Konuşmadan sonra sporculara başarı belgeleri ile birlikte madalyaları dağıtıldı. Şölene katılan sporcu ve veliler ile kulüp yöneticileri hazırlanan bruncha katılırken minik sporcular da iki grup halinde yarışarak güne neşeli bir şekilde nokta koydular.