Dünyaca ünlü markaların gelinlik koleksiyonları BEYMEN BRIDAL’DA

Yaşam
13 Nisan 2011 Çarşamba

Beymen, evlenmeyi planlayanlara birçok farklı tasarımcının birbirinden özel gelinlik modellerini “Beymen Bridal” çatısı altında sunuyor. Her tarzda kadının zevkine uygun, birbirinden farklı gelinlik tasarımlarının yer aldığı Beymen Bridal, Beymen Nişantaşı’nın 4.katında müşterileriyle buluşuyor. Lanvin, Valentino, Albertta Ferretti gibi dev markaların gelinlik koleksiyonlarının yanı sıra Peter Langner, Christos, Amsale, Kenneth Pool, Romona Keveza ve Angel Sanchez gibi dünyaca ünlü gelinlik markalarını da müşterileriyle biraraya getiren Beymen, gelinliklerin yanı sıra duvak, saç aksesuvarları ve ayakkabı koleksiyonlarını da Beymen Bridal bünyesinde sunuyor.

Gelinlik denince akla ilk gelen markalardan Peter Langner, zamansız ve yalın tasarımlarıyla Beymen Bridal’da satışa sunuluyor. Modern bir gelin olmak isteyenlere hitap eden Amsale markası, zamansız ve sofistike duruşuyla kendini gösterirken, masalsı ve havalı gelinlik giymek isteyenlere ise Kenneth Pool tasarımları eşlik ediyor. Romantik ve klasik gelinler için Christos “couture” tasarımlar önerirken, dantelli ve vücuda oturan modelleriyle ünlü Romona Keveza ise zarif gelinlerin dikkatini çekiyor.

İspanyol markası Devota Lomba, romantik esintileriyle göz dolduran tasarımları ve ekonomik fiyatlarıyla Beymen Bridal’da yerini alıyor. Amerikalı abiye markası Carmen Marc Valvo gelinlikleriyle de evlenme planları yapan kadınların tercihleri arasında yer alıyor. Dünyaca ünlü gelinlik ve abiye markası Angel Sanchez düğün heyecanına eşsiz dokunuşlarla kendini gösterirken David Meister’da kadınların en özel gününe sofistike etkileriyle damgasını vuruyor.