Sarı Melekler üçüncü oldu

Voleybol Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde Fenerbahçe Acıbadem, Scavolini Pesaro'yı yenerek üçüncü oldu

Spor
23 Mart 2011 Çarşamba

FENERBAHÇE ACIBADEM: 3 - SCAVOLİNİ PESARO: 1
Sarı-lacivertli takım bu sonuçla, geçen sezon ikinci olduğu Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon ise üçüncülüğü elde etti.
Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom karşısında dün final biletini kaptıran Fenerbahçe Acıbadem, moral bozukluğunu atamadığını ilk setteki oyunuyla gösterdi ve varlık gösteremediği bu bölümü 25-12 kaybetti.
Daha sonra toparlayan ve maça ağırlığını koymaya başlayan sarı-lacivertliler, Seda, Shashkova ve Osmokrovic'in etkili oyunuyla diğer 3 seti de 25-21'lik skorlarla kazanmasını bildi.
Voleybol Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde İtalya'nın Scavolini Pesaro takımını 3-1 yenerek üçüncü olan Fenerbahçe Acıbadem'e madalyalarını Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Asbaşkanı Riet Ooms ile Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç verdi.
Karşılaşma sonrası büyük sevinç yaşayan ve taraftarlarıyla üçüncülük sevincini yaşayan sarı-lacivertli oyuncular ile teknik heyet, daha sonra üçüncülük madalyaları için seremonideki yerlerini aldı.
Ooms ve Koç, oyuncular ile teknik heyeti tek tek tebrik ederek bronz madalyalarını taktı.
Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe Acıbadem, bu sezonu ise üçüncü sırada bitirerek, iki yıl üst üste dörtlü finalde mücadele etti.