KURUÇEŞME’nin gözde mekanı El Beso Restaurant & Club

Yaşam
15 Aralık 2010 Çarşamba

El Beso’da 13 Ocak’ta özel bir davetle başlayarak, her onbeş günde bir Perşembe akşamları,  Ladies Nights geceleri düzenlenecek. Bu özel günde, saat 19.30'dan itibaren El Beso’ya gelen bayan misafirlere ilk içkiler ikram ediliyor.Yemek ve diğer içkilerde ise  %20 indirim yapılıyor. Ayrıca bu geceye Cielo Blush sponsor olarak Bayanların yanında yerini alıyor.Erkekler ise bu eğlenceye ancak normal fiyatlarda ödeme yaparak katılabiliyor.Bayanların kaçırmaması gereken bu geceyi, El Beso'nun sahibi DJ Indhi T performansı renklendirecek. Gecenin önemli bir sürprizi de falcının bayanların Tarot falına bakacak olması!

Sezon boyunca, El Beso’da öğle yemeklerinde 15 Aralık’tan itibaren misafirlere başlangıçtan tatlıya kadar 45 TL’lik değişik set menü alternatifleri sunuyor. Ayrıca El Beso, öğle yemeklerindeki a la carte siparişlerde Wings Karta özel %20 indirim imkanı veriyor. Salatadan makarnaya, birbirinden leziz pizzaya kadar geniş menü seçeneği sunan El Beso, öğle yemekleri için kaçınılmaz bir fırsat oluyor.

Ünlü İspanyol mutfak şefi Alfonso De La Mota’nın özel menüsünü İstanbul’a taşıdı. Şef Alfonso’nun Akdeniz mutfağına özel tarifleriyle zenginleşen menüde, birbirinden lezzetli alternatifler damaklara hitap ediyor.

Şef Alfonso De La Mota kim?

Üniversite’de çağdaş sanatlar eğitimi alan Alfonso, yemeğe olan tutkusu ve yaratıcılığının peşinden giderek kendini gastronomi dünyasının içinde buldu. Dünyanın en iyi restoranı unvanını kazanan 3 Michelin yıldızlı El Bulli’nin ünlü şefi Ferran Adria ile El Bulli ve El Taller’de çalışan Alfonso, sonrasında İspanya’ya yaptığı ziyaretlerde Roberto Cavalli ve Uma Thurman gibi dünyaca ünlü isimlerin özel şefi olarak çalışmıştır. Brezilya’da bir sene geçiren Alfonso, bu zaman zarfı içinde Brezilyalı ünlü yazar Paolo Coelho’nun özel şefliğini yapmıştır.

Şu an Barselona’daki Valluart restoranına yepyeni bir menü hazırlamakla beraber restoranın renovasyonunu üstlenmiştir.

El Beso'da Yılbaşı

Veee MYılbaşı menüsü ile iddialı olan El Beso Restaurant & Club, Dj performansları içinde Türkiye'nin en iyilerini bir araya getirdi. Yılbaşı gecesi Dj U.F.U.K ve Dj UHR, El Beso'da performans sergileyecekler. Ayrıca Sonia şarkıları ile neşelendirirken, gecenin ilerleyen saatlerinde ise perküsyon ile davetliler iyice coşacak...

Veee müzik…

Yeni sezonun muhteşem müzikleri yine El Beso’da olacak. DJ Cem Salman, DJ Atacan özel mix’leriyle misafirlere müzik şöleni vaat ediyor. DJ Indhi T ise muhteşem performansı ile size keyifli dakikalar yaşatacak. Ayrıca her onbeş günde bir cuma akşamları Dj Uhr ve saksafon veya perküsyon şölenine hazır olun.

El Beso Restaurant & Club, kış sezonunda, yenilikleri, tadına doyulmaz lezzetleri ve özel sürprizleriyle yeni müdavimlerini yaratmak için sizleri bekliyor…

El Beso Restaurant & Club

Muallim Naci Cad. No: 64/D Kuruçeşme - İstanbul

Tel: 0 212 287 57 59 / 0 212 257 02 93

Fax: 0 212 287 57 69

http://www.elbeso.com.tr

[email protected]

Roza KUTİEL