Göztepe Kültür Derneği’nde spor fırtınası

Her sene atılımlarını ve branşlarını arttırarak yoluna devam eden GKD Spor, 2010-2011 sezonunu 3 Ekim Pazar günü açtı

Spor
13 Ekim 2010 Çarşamba

Göztepe Kültür Derneği Spor, kış sezonunun açılışını yaptı. 3 Ekim’de gerçekleşen açılışta, genç sporcular bir taraftan kayıtlarını yaptırırken diğer taraftan bu sene dizayn edilen yeni formalarıyla sahalarda fırtına gibi eseceklerinin sinyalini verdiler.

6-15 yaş aralığındaki sporculara yönelik basketbol ve 7-13 yaş aralığındaki kız sporculara yönelik voleybol antremanlarına önümüzdeki günlerde başlanacağını bildiren GKD Spor yetkilileri ayrıca yeni kayıtlar ile geçen seneden daha fazla sporcuyu bünyelerine aldıklarını belirttiler.

Kayıt günü, yeni çalışmalar, antrenman saatleri hakkında bilgi verildi, velilerin öneri ve istekleri dinlendi.  Kayıtların son bulmasından sonra, geçtiğimiz sene kayıtlı öğrencilerin velilerinden oluşan altı kişilik bir takım ile GKD gençlerinden oluşan bir takım basketbol maçı yaptılar.  Basketbol koçu Yılmaz Karakoç’un hakemliğini yaptığı maç oldukça çekişmeli geçti.

Geçen sezon Anadolu ve Avrupa yakasından katılan on beş takımın büyük ilgi gösterdiği GKD Futbol Turnuvası (Futsal) bu senede aynı sistem çerçevesinde 17 Yaş üstü 4 (+2) kişiden oluşan takımlar ile maçlarını lig usulü yapacaklar. Ay sonunda başlayacak turnuva için son kayıt tarihi 20 Ekim.

GKD Spor yetkilileri bu sene ayrıca bir de masa tenisinin derneklerine kazandırıldığını belirttiler. Basketbol, voleybol, futbolun yanında masa tenisi için de turnuvalar düzenleneceğini bildiren yetkililer, çocuk, genç, yaşlı herkesi GKD’ye spor yapmaya davet ediyorlar.