İbrahim Üzülmez gönderildi

Beşiktaş Kulübü’nde şok bir gelişme yaşandı. Yıllardır siyah beyazlı ekipte kaptanlık görevini yürüten, taraftarın sevgilisi İbrahim Üzülmez’le yollar ayrıldı... İşte bu gelişmenin detayları...

Spor
16 Şubat 2011 Çarşamba

İşte Beşiktaş Kulübü’nün konu hakkındaki açıklaması;

Yönetim Kurulumuzun bugün yaptığı olağanüstü toplantının ardından yapılan açıklamadır: 13 Şubat 2011 tarihinde oynanan MKE Ankaragücü - Beşiktaş müsabakasının devre arasında soyunma odasında futbolcumuz İbrahim Üzülmez’in sebebiyet verdiği sportmenliğe aykırı davranış neticesinde, teknik heyetimizin verdiği rapor ve durum Yönetim Kurulumuzun bugün olağanüstü yaptığı toplantıda değerlendirilmiş ve İbrahim Üzülmez’in sözleşmesinin feshedilerek kulübümüz ile olan ilişkisinin kesilmesine oy birliği ile karar verilmiştir”.

Peki ne yaşandı?

Bu konuda iddia şu şekilde; İbrahim Üzülmez Ankaragücü maçında yenilen golden sonra tartıştığı ve daha önce de kavga ettiği İbrahim Toraman’la soyunma odasında karşılaştı. Toraman yenilen gol için kendi kendine söyleniyordu. Üzülmez soyunma odasına girince arkadaşına önce sözlü tepki gösterdi, ardından da tokat attı.

Araya girenler olayı yatıştırmaya çalışsa da, Üzülmez saldırıya devam etmek istedi. Saldırıya uğrayan Toraman ise, Üzülmez’e hiçbir karşılık vermedi. Ardından soyunma odasına giren Schuster anlık olarak yaşananları kaçırsa da, raporu vatandaşı Ernts’ten aldı. Ve daha o dakika soyunma odasında bulunan Beşiktaş yetkililerine ‘Üzülmez’i gönderin’ dedi. Schuster devre arasında oyuna da İsmail Köybaşı’nı aldı.

İki futbolcu daha önce de Ertuğrul Sağlam döneminde sezon başı kampında kavga etmiş ve bir süre kadro dışı bırakılmıştı.

Alman hocanın bugün takımın son durumu hakkında rapor verdiği yönetici Serdar Adalı’ya da Üzülmez’in gitmesi için kararın alınmasını istediği belirtildi. Akşam saatlerinde Yıldırım Demirören’in evinde buluşan Beşiktaş yönetimimin de oybirliğiyle İbrahim Üzülmez’in takımla ilişiğinin kesilmesi kararını aldığı kaydedildi.

Kaynak: www.ajansspor.com