/Aşkın tutkulu Sesi Buika CRR’DE!

Tuna SAYLAĞ
27 Ocak 2011 Perşembe

Aşkın tutkulu Sesi Buika CRR’DE!

İspanyol aşk şarkılarının tutkulu sesi Buika, Latin Grammy ödüllü albümü ‘El Ultimo Trago’nun dünya turnesi kapsamında 4 Şubat’ta Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda sahne alacak. Flamenko ile cazı buluşturan Buika, kendisine eşlik eden Kübalı caz piyanisti-besteci Chucho Valdez ve dörtlüsüyle canlı kaydettiği bu albüm aracılığıyla Meksikalı efsane şarkıcı Chavela Vargas’ın 90. doğum gününü kutluyor.

Essential Solitude Kaçınılmaz Yalnızlık

“Bir parmağınızla birini suçlarken, gerideki üç parmak kendinizi işaret eder.”

Ötekilik, yabancılaşma, kişisel ve toplumsal bellek gibi güncel kavramlar üzerine yoğunlaşan, bu konuları ikonografik bir görsel dille resim, fotoğraf ve yerleştirmelerine aktaran Hera Büyüktaşçıyan, ilk kişisel sergisi olan ‘Essential Solitude’u, 1 Şubat - 6 Mart tarihleri arasında Maçka Galeri G-art’ta açıyor.

Tel: 0212 296 08 76

Mariza bir kez daha İş Sanat’ta!

Fado’nun divası Mariza, yepyeni albümü ‘fado tradicional’in dünya turnesi kapsamında 2 Şubat’ta İş Sanat’ta hayranlarıyla buluşacak. Geçtiğimiz yıl aynı mekânda unutulmaz bir konser veren Portekizli sanatçının şarkı söyleyişini anlatmak için dört kelime yeterli: tutkulu, zarif, duygulu ve buğulu... Bu konseri kaçırmayın!

FKM’de İzzet Keribar ve Laurence Aëgerter Fotoğraf Sergisi

İstanbul Fransız Kültür Merkezi, 2 Şubat - 4 Mart tarihleri arasında Türkiye’nin en önemli fotoğraf sanatçılarından İzzet Keribar ile Fransız çağdaş sanatçı Laurence Aëgerter’in Fransa’daki farklı müzelerde gerçekleştirdikleri fotoğraflara ev sahipliği yapıyor.