Aslan olacak mı?

Galatasaray’ın uzun süredir renklerine bağlamak için çaba sarf ettiği Anderlecht’in Arjantinli orta saha oyuncusu Biglia, transferi ile ilgili açıklama yaptı

Spor
22 Ocak 2011 Cumartesi

Galatasaray, uzun süredir peşinde koştuğu 24 yaşındaki Lucas Biglia transferinde hayal kırıklığına uğradı. Belçika Ligi’nde Anderlecht forması giyen Arjantinli orta saha oyuncusu takımının bugün gerçekleştirdiği antrenmanın ardından yaptığı açıklamada, “Galatasaray’ın beni istediği doğru. Onların teklifine saygı duyuyorum ve kendilerine teşekkür ediyorum. Ancak Haziran ayına kadar takımda kalmak istiyorum. Amacım Anderlecht’le sezon sonunda şampiyonluk yaşamak. En azından son yılımda bunu yaşamak istiyorum. Şunu kesin olarak söyleyebilirim ki 31 Ocak’tan sonra da Anderlecht formasını giymeye devam edeceğim. Galatasaray’ın teklifine gelince; onlarla da Haziran ayında tekrar konuşacağız. Durumu analiz edeceğiz. Ancak şu anda bu transfer mümkün değil. Zaten görüşmelerimiz de bitti” dedi.

Bu arada Biglia, kendisine Galatasaray’ın yanı sıra İtalyan ekibi Bologna’nın da transfer teklifi yaptığını ancak bu teklifin kendisine ulaşmadan doğrudan kulüp tarafından reddedildiğini sözlerine ekledi.