Yılın golü HAMİT’ten

FIFA tarafından yılın en güzel golüne verilen ‘Puskas Ödülü’nü Kazakistan’a attığı golle milli futbolcumuz Hamit Altıntop kazandı

Spor
12 Ocak 2011 Çarşamba

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği’nin (FIFA) İsviçre’nin Zürih kentindeki merkezinde düzenlenen ve futbolda 2010 yılının en iyilerinin seçildiği ödül töreninde, Altıntop’un, 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Kazakistan’a attığı gol, yılın en iyi golü ödülüne layık görüldü.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih’te forma giyen Hamit Altıntop, gazeteciler ile FIFA’ya üye 208 ülkenin milli takımlarının teknik direktörleri ve kaptanlarının oyları sonunda yılın en iyi golüne verilen Frencs Puskas Ödülü’nün sahibi oldu.  Hamit Altıntop’a ödülünü, Kazakistan Milli Takım kalecisi Andrei Sidelnikov verdi.

“DESTEKLEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Hamit Altıntop, Macadogru.com’a yaptığı açıklamada “Beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim, böyle tarihi bir ödül aldığım için çok mutluyum. Kazakistan’a attığım gol belki çok önemli bir gol değildi ama benim en muhteşem golümdü. Tekrar herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.