UÖMO’dan haberler...

Toplum
12 Ocak 2011 Çarşamba

Beyaza tutkun olanlar Kayak Kampı’nda yeniden buluşuyor…

11. Geleneksel UÖMO Kayak Kampı, bu yıl yine Uludağ’da gerçekleşecek. UÖMO Beden Eğitimi öğretmenleri eşliğinde kampa katılacak öğrenciler, yeni başlayanlar, orta grup ve ileri grup olmak üzere 3 farklı seviyede,  Kayak Milli Takım Antrenörü Kenan Uzel ve ekibinden, 14 saat kayak eğitimi alacaklar.

UÖMO 11. GELENEKSEL KAYAK KAMPI’NDA NELER VAR?

Güvenli ve eğlenceli kamp ortamında kayak, Kayak Milli Takım Antrenörü Kenan Uzel ve ekibi ile   UÖMO Spor Bölümü Öğretmenleri denetiminde kayak dersleri, Fahri Otel’de  konaklama, Uludağ’ın tüm teleski ve telesiyejlerinin ücretsiz kullanımı, ücretsiz kayak kirası, özel araçlarla ulaşım, keyifli ve eğlenceli gece partileri, her kampçıya yaşadığı bu özel deneyimi hatırlatacak birer sertifika ve özel ödüller.

Mezunlar doyasıya eğlendiler

UÖMO mezunlarına düzenlenen “peynir şarap” gecesinde unutulmaz anlar yaşandı. Öncelikle Hanukiya mumlarını yakan mezunlar ardından Dj Meno eşliğinde çalan müzikle coştular. Gerçekleşen piyango çekilişinde Tribeca‘da yemek, Antalya’ya gidiş geliş uçak bileti, konser biletinin yanı sıra daha birçok güzel hediyenin de sahibi oldular.

UÖMO Mezunlar Derneği yetkilileri,  Mart ayının üçüncü Pazar günü börek günü düzenleneceğini ve o günün Purim Bayramına denk gelmesinden dolayı mezunları farklı sürprizlerin beklediğini açıkladılar. Söz konusu günde geleneksel sertifika ve plaket töreninin yanı sıra eskiden Beyoğlu Musevi Lisesi’nin bulunduğu yere nostaljik bir gezi planlanıyor. Yetkililer, Beyoğlu Özel Musevi Lisesine gelip eski sıralarına da oturmak; yemek ve spor salonunun neye dönüştüğünü görmek, top ve lastik oynanılan bahçede bir kahve içmek isteyenlerin mutlaka [email protected] adresine kayıtlarını yaptırmayı unutmamalarını hatırlattılar.