Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan Pembe Melekleri ağırladı

Toplum
23 Haziran 2010 Çarşamba

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, geçtiğimiz aylarda Or-Ahayim Hastanesi’ne yapmış olduğu ziyarette beraber yemek yediği Pembe Melekleri Kuledibi’ndeki Kiva Han Anadolu Halk Mutfakları’nda ağırladı.

Yaklaşık otuz Pembe Meleğin katıldığı davette Or-Ahayim Hastanesi Başkanı Elio Medina, Pembe Melekler Başkanı Meggy Küçük ve Monik İpekel de hazır bulundu.  Galata Kulesi’nin bitişiğindeki Anadolu Halk Mutfakları lokantasında Pembe Melekleri ağırlayan Başkan Demircan teker teker hoş geldiniz dedi. Daha sonra bu semtte birçok anıları olan hanımları dinlerken büyük bir keyif aldığını, Beyoğlu’nun giderek bir turizm merkezi olduğunu dile getirdi. İlçenin otantik dokusunu bozmadan, hâlihazırda bu semtte bulunan esnafında girişimciliğini ön planda tutan projeler üreterek İlçeyi ve Beyoğlu’nu daha güzel ve daha yaşanır bir semt haline getirmeyi amaçladıklarını vurgulayan Demircan, Pembe Melekleri ve Musevi Cemaati bireylerini eskiden yaşadıkları bu semti daha sık ziyaret etmeye çağırdı.

Beyoğlu Belediye Başkanı  Demircan’a, Or-Ahayim Hastanesi Vakfı olarak bir teşekkür borcumuz var diyerek söz alan Başkan Elio Medina bu vesileyle, Mayıs ayında  Koç Müzesi’nde gerçekleşen geceye katkı ve desteklerinden dolayı Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan’a, Yasemin Bali Çetin’e ve Monik İpekel’e teşekkür etti.

Başkan  Demircan davetin sonunda, Pembe Melekler’i gönüllü çalışmalarını dolayı çok takdir ettiğini, hastanede yediği lezzetli yemekleri unutamadığını ve en kısa zamanda tekrar Or-Ahayim’e ziyarete geleceğini belirtti.