/Chopin Sezonu S. Dinnerstein ile kapanıyor

11 Haziran 2010 Cuma

Chopin Sezonu S. Dinnerstein ile kapanıyor

 Son yıllarda Bach yorumları ile öne çıkan Amerikalı piyanist Simone Dinnerstein’ın ilk İstanbul Resitali 16 Haziran Çarşamba akşamı Akatlar MKM'de gerçekleşecek. Sanatçının Bach'ın Goldberg varyasyonlarını seslendirdiği 2005 Carnegie Hall resitalinin ardından uluslararası çevrelerde büyük ün kazandı. Albümü, Eylül 2008'de Diapason d'Or ödülünü kazandı.Sanatçı İstanbul konserindeSchubert, Bach ve Lasser’den eserler seslendirecek.

İstanbul Bu, Ne Yapacağı Belli Olmaz!

“Hareketli/Duran İstanbul” sergisi Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi, Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı ile Sinema Televizyon Bölümü öğrencilerinin gözünden İstanbul’a ve günlük yaşama odaklanıyor. Schniedertempel Sanat Merkezi’nde 4-27 Haziran tarihleri arasında yer alacak sergide, genç tasarımcı ve sinemacı adayları sadeleştirme, bütünlük gibi belli piktogram kriterlerine sadık kalarak ya da sinema dilini kullanarak yaşadıkları İstanbul’u yorumluyorlar. www.schneidertempel.com

Akatlar Stüdyo19 Eliz Aviyente’yi ağırladı

Gazetemiz yazarlarından Selim Aviyente ve eşi Rayka Aviyente'nin 9 yaşındaki kızları Eliz Aviyente, 2-9 Haziran tarihleri arasında üçüncü resim sergisini Akatlar Stüdyo19'da gerçekleştirdi. Eğitmeni Sevgi Çağal’ın desteğiyle sergilenen akrilik resimleri izleyicilerden yoğun ilgi gördü.

Ben Willikens –Bubi Sergisi Galeri Artist’te

Alman çağdaş sanatının önemli temsilcilerinden Ben Willikens ile Türk sanatının tanınan ismi Bubi'nin sergisi  8 Haziran-28 Ağustos tarihleri arasında Galeri Artist İstanbul'da. Tel:0212 227 68 52

 Jean Michel Jarre Kuruçeşme Arena’da


20. yüzyılın en büyük müzik devrimi olan elektronik müziğin tartışılmaz efsanesi Jean Michel Jarre 15 Haziran Salı akşamı Arena’ya konuk oluyor.

Jarre bu bağlamda, "All-In-One-Show" konsepti, ses, ışık ve görsel efektleri ile mekânı bir şölene dönüştürecek.

                                                                        

Akbank Sanat’ta Caz Günleri

Akbank Sanat’ta Caz Günleri, 10 – 30 Haziran tarihleri arasında dünyaca ünlü ustaları ve genç yetenekleri müzik tutkunlarıyla buluşturuyor. 10 Haziran’daki gitarist Bilal Kahraman konserinden sonra 15 Haziran Salı günü, müziğinde flamenkonun yanı sıra diğer İspanyol folklorik ezgilerinden de izler taşıyan Silvia Perez Cruz, caz severlerle buluşacak.

Psikolog DJ Cenk Erdem’den yepyeni bir albüm  

Cenk Erdem, bir DJ ve aynı zamanda bir psikolog olarak ruh haline iyi gelecek şarkıları bir araya getirdiği ve büyük ilgi gören “İyileştiren Şarkılar” projesinden sonra bu kez Sony Music Türkiye işbirliği ile keyfinizi yükseltecek şarkıları seçti. Psycho Disco adlı bu albümde “unutmak için dans et” sloganıyla 70’ler, 80’ler, 90’lar ve günümüzün en iyi disko hit’leri bir araya geliyor. Aretha Franklin, Toni Braxton, Taylor Dayne gibi sesler stresinizi atmaya yardımcı olacaktır.

 Jacqueline Roditi Mama’da

Jacqueline Roditi’nin ikinci kişisel fotoğraf sergisini, 13 Haziran tarihine kadar Mama’da görebilirsiniz.

Tel: 0212 287 62 20