YSK anneler günü bahar şenliği

Toplum
12 Mayıs 2010 Çarşamba

Yıldırımspor Kulubü 9 Mayıs Anneler Günü’nü doğanın yeşile doyduğu Secret Garden’ da büyük bir coşkuyla kutladı…550 kişilik katılımın gerçekleştiği günde ilk göze çarpan mekânın muhteşem doğası, süslemesi ve her detayda yatan inceliklerdi. Üç nesili bir araya getirip üyelerinin bir arada keyifli bir gün geçirmesini amaçlayan ve her yaşa yönelik eğlenceler, aktiviteler hazırlayan YSK Hanımlar Kolu büyük bir başarıya daha imza attı.

Şenlik alanının bir kısmında anneler için sürprizler içinde, tırnaklara süs, ellere masaj, Hint kınası, karikatürist ve bir de kuaför vardı. Çocuklar için hazırlanan bölümde ise kum ve yüz boyama el sanatları gibi birçok aktivite ve çeşitli yarışmalar yapılırken babalar da unutulmadı, dart turnuvası, langırt, gol show, basket ve kutulara top atma oyunları hazırlandı. Tüm bu hizmetlerin ücretsiz olduğu günde, zengin açık büfe gün boyunca devam etti. Niso Kaston ve Grup Sunshine’ın canlı performansıyla süren günde, ‘Ritm Atölyesi’ perküsyon grubunun şovu da ayrı bir renk kattı.

YSK Yönetim Kurulu Başkanı Leon Kalma, yaptığı açılış konuşmasında, günün hazırlanmasında emeği geçen başta YSK Hanımlar Komisyonu Başkanı Teri İcin’e yardımcıları Edith Camgözoğlu ve Teri Avadya’ya ve hanımlar komisyonuna, Başkan yardımcısı Mordo Rumi’ye Jak Penso’ya, Aydın Yafet’e ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederken, desteklerini esirgemeyen sponsorları da tanıttı…

Tüm davetlilerin özellikle de annelerin yüzlerinde tatlı bir tebessümle ayrıldıkları bu günde Yıldırımspor Kulübü 7’den 77’ye herkesi biraraya getirmiş olmanın, kusursuz ve profesyonel bir organizasyon yaratmanın gururunu bir kez daha yaşadı.