OR-AHAYİM HASTANESİ’NDE YENİLİKLER “Sizin İçin Büyüyoruz”

Or-Ahayim Hastanesi’ni yakından izleyenler farkındadır; kurumun son dönemlerdeki sloganı, “Sizin İçin Büyüyoruz!” Gerçekten de sürekli olarak yeni cihazlar alınıyor, araç gereçler yenileniyor, yeni bölümler ve modern tedavi yöntemleri devreye giriyor.

Sağlık
22 Eylül 2010 Çarşamba

Amaç, topluma geniş bir spektruma yayılmış sonuç alıcı ve güven verici tıp hizmeti sunabilmek. İşte hastanenin son dönem yeniliklerden bazıları

DERMATOLOJİ (CİLDİYE) BÖLÜMÜ’NÜN SON HİZMETLERİ

Balat Or-Ahayim Hastanesi’nde son yıllarda en büyük gelişmeyi gösteren bölümlerden biri de Dr. Zehra Doust idaresindeki Dermatoloji Bölümü. Burada yatırım ve atılımların ardı arkası kesilmiyor. Dr.Doust bunları şöyle sıralıyor:

Fraksiyonel Lazer Tedavisi:

Fraksiyonel lazerle Cilt Yenileme (Resurface) son yılların devrim niteliği taşıyan en önemli lazer teknolojisi. Tedavide cilt yüzeyi yenilenir; cilt tonu, doku yapısı ve rengi yeniden sağlanır. Böylelikle cilt genç, sağlıklı ve parlak bir görünüm kazanır. Kırışıklıklar, ince çizgiler, sivilce izleri ve cilt lekeleri tedavilerinde kullanılan fraksiyonel lazer en çok yüz, boyun ve ellerde uygulanıyor. Akne izi, cilt çatlakları ve dudak üstü çizgilerinde de kullandığımız fraksiyonel lazer hizmete girdi.

Dijital Dermoskopi İle Cilt Kanserinde Erken Teşhis:

Cilt kanserinin erken tanı ve tedavisinde en ileri teknoloji metodu ‘Ben Haritası Analizi’dir. Bu analizde Full HD medikal kamera ile risk altında benlerin fotoğrafları alınıyor. Benlerinizin ölçüleri ve analizleri bilgisayar programı sayesinde yapılıyor ve daha sonra benin takibini yapıp karşılaştırabilmek için kayda alınıyor.  Ben takibi yapılması riskin doğru derecelendirilmesi ve geç kalınmadan tedaviye yönlendirmesinde yardımcı olur.

Alexandrite Lazer Epilasyon:

En hızlı lazer epilasyon teknolojisidir. Açık renk cilt tiplerinde koltuk altı, bacak, bikini ve genital gibi büyük bölgelerde kullanılıyor. Tedavi sonrası sonuçları çok çabuk gözlemlemek mümkün.

DİĞER GELİŞMELER

Prostat hastalarına müjde! Ameliyatsız çözüm:

Prostat tedavisinde son yenilik  Core Therm (Mikro Dalga Termoterapi)  Prosta Lund PLFT cihazı üroloji doktoru  Prof.Dr.Leon Saporta yönetiminde uygulanmaya başlandı.Bu uygulama için yaş sınırı ve anestezi yok; hasta aynı gün taburcu olabilir.

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı  Doç.Dr. Galip Ağaoğlu Or-Ahayim Hastanesi’nde çalışmaya başladı:

Hastane bünyemize katılan Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı  Doç.Dr. Galip Ağaoğlu, Amerikan Hastanesi, Florence Nightingale Hastanesi, ABD’de Cleveland Kliniği ardından da ONEP Plastik Cerrahi Kliniği’nde çalışmalarını sürdürdü.

Kalp ile ilgili sorunlarınıza yönelik kardiyoloji check-up:

Kardiyoloji doktoru muayenesi, Eko Kardiyografi, EKG, HDL, LDL, Trigiliserid, Hemogram

Grip aşısı geldi:

Grip aşısı olun kışı rahat geçirin.

Göz Ameliyatları Yakında:

Çok yakında hastanemizde Op.Dr.Ahmet Gödeoğlu yönetiminde lazerle göz ameliyatları yapılmaya başlanacak.

1001 BEBEK PARTİSİ

Birkaç yıl önce hizmete giren doğum bölümünde geçen haftalarda 1001’inci bebeğin doğumu gerçekleşti. Yönetim kurulu, bu mutlu olayı bugüne kadar hastanede dünyaya gözlerini açan bütün bebekler ve anneleri ile kutlamaya hazırlanıyor. 22 Eylül’de hastane bahçesinde verilecek süslemeli, balonlu, palyaçolu partiye çocuklar ve anneler davet edilecek ve hastane eğlenceli, mutlu bir güne daha tanıklık edecek. Daha nice sağlıklı ve hayırlı doğumlara…