Aldo Perahya Turnuvası’nın sekizincisi sonuçlandı

Toplum
1 Eylül 2010 Çarşamba

Yıldırımspor Kulübü’nün her sene yaptığı  geleneksel Aldo Perahya Turnuvası’nın  8. si bu yıl da  futbol, basketbol, Beach Volley ve Scrabble dallarında Temmuz ayında başladı. Turnuvanın finali 22 Ağustos  Pazar günü Perahya ailesi, cemaatin ileri gelenleri ve 250 sporcunun  katılımı ile gerçekleşti.

Tören Aldo Perahya’nın oğlu Rıfat Perahya’nın yaptığı konuşma ile başladı. YSK Başkanı Leon Kalma’nın  Perahya ailesine sunduğu plaketlerin ardından, antrenörler, hocalar ve turnuvada emeği geçenlere plaketlerini  Nadin Perahya ve Dernekler Masası Başkanı Yaşar Bildirici verdi.

Futbol dalında, birincilik Werder Bremen, ikincilik Naranja, üçüncülük No Name takımlarına, en iyi oyuncu ödülü İgal Ers’e, en centilmen takım ödülü ise Pembe Tavşanlar takımına verildi.

 Basketbol dalında, Open grubu kategorisinde birinci Kunduzlar, ikinci Coah, üçüncü Elgit Parapratikande takımları, Yıldız grubu kategorisinde birinci Mr X, ikinci Salla Bişey, üçüncü Free Style Team takımları, Proje A grubu kategorisinde, birinci Tboa, ikinci Smack, üçüncü Jr Lakers takımları, Proje B grubu kategorisinde birinci Lakers, ikinci Mj Çocukları takımları oldular.

Beach Volley dalında ise birinciliğe Mişpaha, ikinciliğe San Marino, üçüncülüğe Mega Boys takımları layık görüldüler. Rakel Sivilya en değerli oyuncu seçildi.

Scrabble dalında gazetemizin spor sayfası editörlerinden Nedim Büyükabolafya birinci, Meri Halfon ikinci, Lina Çinçe üçüncü ve Beti Kohen dördüncü oldular.