UÖMO’da madalya ve kupalarla dolu bir hafta yaşandı

Toplum
13 Ocak 2010 Çarşamba

UÖMO Spor Bölümü’nün organize ettiği “Futsal Dostluk Turnuvası”na Robert Lisesi, İstek Özel Atanur Oğuz Lisesi, Arnavutköy Korkmaz Yiğit Anadolu Lisesi, Musevi Lisesi katıldı.

Kapalı spor salonlarında özel bir zemin üzerinde oynanan futsal,  UÖMO ilköğretim ve lise öğrencileri tarafından büyük ilgi görüyor. Geçtiğimiz hafta okul bünyesinde kızlar ve erkekler arasında  düzenlenen turnuvaların ardından , konuk okulların katılımıyla gerçekleşen  Futsal Dostluk Turnuvası’nda  heyecanlı saatler yaşandı.Turnuvanın kapanış töreninde, sporculara madalyaları  ve katılım sertifikaları  UÖMO Eğitim Koordinatörü Röne Kaspi tarafından verildi. Masatenisi, badminton, basketbolun yanısıra  futsal ve korfbol gibi  farklı spor dallarında da turnuvalar düzenlediklerini belirten UÖMO Spor Bölümü Başkanı Yusuf Güngördü “90’lı yılların sonunda tüm dünyaya  yayılan futsal,  Türkiye’de Efes Pilsen’in 2009 yılında kurduğu profesyonel Futsal Ligi’nin ardından gelişmeye başladı. Teknik beceriler ve görselliğin ön planda olduğu salon futboluna kız ve erkek öğrencilerimiz büyük ilgi gösteriyorlar” dedi.

UÖMOöğrencileri Masa Tenisi Beşiktaşİlçe Şampiyonası’ndan kupalarla döndü

Ulus Özel Musevi Lisesi Yıldız Kız Takımı  İlçe 2.’si, Yıldız Erkek Takımı İlçe 2.’si , Küçük Erkek Takımı İlçe 2.’si , Küçük Kız Takımı  İlçe 3.’sü oldular. Okullarını başarıyla  temsil eden öğrencilere kupa ve madalyaları pazartesi günü, sabah töreninde Spor Bölümü Başkanı Yusuf Güngördü tarafından verildi.