14. İZİ ERBEŞ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ’nin bu yılki konuları ‘SIR VE BEREKET’

Toplum
6 Ocak 2010 Çarşamba

Yıllardır geleneksel hale gelen ve yaratıcı, yetenekli öğrencileri keşfetmek ve ödüllendirmek amacıyla yapılan İzi Erbeş Kültür ve Sanat Etkinlikleri’nin bu yılki konuları büyük bir titizlikle seçildi.

Gençleri üretmeye, daha iyisini düşünmeye ve hayal güçleriyle yeteneklerini bir araya getirmelerine yardımcı olan bu yarışma, Ulus Özel Musevi Okulları’nda okuyan gençler için büyük bir önem taşıyor. Hem İzi Erbeş’in adını yaşatmak hem de onun kadar başarılı olacak gençleri ödüllendirerek onları yüreklendirmek adına çok önemli bir çalışma olan bu etkinliklerin bu yıl on dördüncüsü gerçekleşecek.

İlköğretim 1. ve 2. kademe öğrencileriyle ve lise öğrencilerinin katılacağı resim yarışmasının bu yılki konusu “bereket”, lise öğrencilerinin katılacağı şiir ve kompozisyon yarışmasının konusu ise “sır” olarak belirlendi.

Bereketin bolluğu ve zenginliğini fırçaları ve boyalarıyla, sırların gizemli dünyasını da kalemleriyle keşfedecek olan öğrencilerin çalışmaları seçkin jüri üyeleri tarafından değerlendirilecek ve ödüller, 27 Nisan’da  Amram Oditoryumu’nda gerçekleşecek törenle sahiplerini bulacak.