Yılbaşı Ajanda'm

Yılbaşı gecesi ne yapacağına henüz karar verememiş olanlara...

Aylin YENGİN Şalom
23 Aralık 2009 Çarşamba

A’jia

A’jia Restaurant misafirlerini 2010’a girerken, çok özel bir menü ve program ile ağırlıyor. Limitsiz içki ile birlikte altı farklı lezzetin sunulacağı özel menüsüne Boğaz manzarası ve canlı DJ performansı eşlik edecek. Bu özel gecede yapılacak çekiliş sonunda, bir çifte “1 gece konaklama”, bir çifte “özel hazırlanmış menü ile akşam yemeği” ve bir çifte de “A’jia Brunch” hediye edecek. Saat 23.59’da bir kadeh şampanya, 02.00’de ise çorba ikramının yapılacağı A’jia yılbaşı eğlencesi, yeni yılı ayrıcalıklarla karşılamak isteyenler tarafından tercih edilecek. Yılbaşı Özel Mönüsü limitsiz yerli içki ile kişi başı 250 TL. (0216 413 9353)

 Piagarden

Eğlencenin, lezzetin ve müziğin adresi Ulus Piagarden bu yılbaşı gecesinde de müdavimlerini ağırlıyor. Zengin bir menü, limitsiz yerli ve yabancı içki sadece 135 TL. Yemekten sonra eğlencenin ve gecenin tadını çıkarmak isteyenleri de unutmamışlar ve sadece içkiyi 85 TL’ye sabitlemişler. Yerleri sınırlı olduğundan rezervasyon yaptırmakta gecikmeyin. (0212 263 1017)

Vogue

Yılın son akşamını hoş bir ortamda yenen yemek ile uğurlamak ve yeni yılın ilk gününü eğlenceli bir partiyle karşılamak isteyenler bu yıl da Vogue’da buluşuyor. 2010’a sevdikleriyle birlikte girmek isteyenler için özel olarak hazırlanan yılbaşı mönüsü sunulacak. Vogue Yılbaşı Partisi ile eğlence yeni yıl sabahına kadar devam edecek. Limitsiz yerli ve yabancı içki ile Yeni Yıl Özel Mönüsü kişi başı 295 TL, bar kişi başı 140 TL. (0212 227 4404)

Zuma

Uzakdoğu mutfağının seçkin lezzetlerini barındıran Yeni Yıl Özel Menüsü kişi başı 180 TL. Menü fiyatlarına içki dahil değil. Tüketilen tüm içkiler ve içecekler menüdeki fiyatlar üzerinden hesaplanacak.

(0212 236 2296)

Gina

Kanyon alışveriş merkezi içerisinde bulunan İtalyan restoranı Gina, şık bir atmosferde yeni yıla girmek isteyenler için farklı bir alternatif olacak... Minimum harcama bedeli yemek için 120 TL, bar için ise 60 TL. (0212 353 5452)

Ghetto

Üç  DJ’li zengin bir programa ne dersiniz? Yılbaşı partisi için Ghetto kabinlerinde disco, house, funk, soul notaları yükselecek. Dj Bartez ile başlayan gece Fattish’le devam edecek ve Kaan Düzarat’ın setiyle sabahın ilk ışıklarına dek sürecek. Bol bol dans etmek, arkadaşlarıyla rahatça eğlenmek isteyenler bağımsız eğlence bölgesi Ghetto’ya uğrayabilir. Giriş üreti: 25 TL. (0212 251 7501)

Karaköy Liman Lokantası

Oturmak için kocaman koltukların olduğu, sınırsız yerli yabancı içeceğe ulaşmanın evinizdeki buzdolabına ulaşmak kadar kolay olduğu, her dinlediğinizde kanınızı kaynatan şarkıların çalınacağı, bin kişilik mekânın beş yüz kişiyle sınırlanacağı, rahat giyinip, fazlaca eğlenip, yeni yılın ilk gününe ağzınız kulaklarınızda girmenizi sağlayacak bu kocaman ev partisindeki sınırlı yerinizi vakit kaybetmeden garantileyin. Ayakta kişi başı: 125 TL, yemekli + limitsiz yerli içki: 175 TL. (0212 292 3993)

Babylon

Babylon’un en popüler, en eğlenceli ve en uzun soluklu gecelerinden biri olan ve müzikseverleri yaklaşık kırk senelik bir zaman dilimi içerisinde yolculuğa çıkaran Oldies But Goldies, yılbaşı gecesinde de sabahın erken saatlerine kadar müthiş bir eğlence vaat ediyor. Altmışları, yetmişleri, seksenleri ve doksanları kapsayan klasikleri ve yeni milenyumun şimdiden klasikleşmiş parçaları, bu özel yılbaşı gecesinde sizleri bekliyor. Eğlence gemisinin kaptanları Murat Beşer ve Mabbas. Yeni yıla eğlenerek girmek isteyenler için... Giriş: Ayakta 65 TL. (0212 292 7368)

Sirkeci Garı

Gizemli mimarisiyle Sirkeci tren garı, yeni yılda eşi benzeri olmayan bir yılbaşı partisine ev sahipliği yapıyor. Tarihi dokusu  bozulmadan hazırlanacak dekorasyonuyla, herkesin hafızasına kazınacak bu özel gecenin ev sahibi ve aynı zamanda  DJ’i, İstanbul eğlence hayatının duayenlerinden, Büyükada’daki white partilerin, W Lounge’daki  özel partilerinin yaratıcısı  Cüneyt Kurt. Davetliler, Cüneyt Kurt’un birbirinden eğlenceli yerli, yabancı mixleri ile 2010’a merhaba diyecekler. Percussion & Sax. performanslarıyla renklenecek gece, Türkiye’nin en sevilen radyo programcısı Geveze’nin, gece boyunca sergileyeceği şovlarla unutulmazlar arasına girecek. Saat 22:00’de kapılarını açacak olan geceye, davetliler Anadolu yakasından kalkacak özel teknelerle de ulaşabilecekler. Sınırlı sayıdaki biletler için acele edin. Giriş: 75 TL “2 deluxe içki dahil”. Biletler Biletix’te.

Patos Critos

İstanbul’un yılbaşı gecesi sigara içilebilen tek etkinliği Maçka Küçükçiftlik Park’ta dev sahne, ışık ve dans showları, stand aktiviteleri, simülatörler, adrenalin dolu aktiviteler, dev çadırlar, ısıtıcılar, varillerin içinde ateşler ile sizi bekliyor. Canlı performanslarıyla geceye müzik katacak gruplar arasında: Duman, Baba Zula feat. Dr. Das, Control+Z, Eskiz ve Uzak Mavi var. Giriş: 95 TL (sınırsız bira). Biletler Biletix’te.

 UNUTMAYIN, YENİ YILA NASIL GİRERSENİZ TÜM BİR YIL ÖYLE GEÇERMİŞ.