Göztepe Kültür Derneği Faaliyetleri

Toplum
23 Aralık 2009 Çarşamba

GKD eğlence gecesi

12 Aralık cumartesi gecesi Göztepe Kültür Derneği’nde düzenlenen “Eğlence gecesi” yoğun ilgi gördü. Grup Mozaik, solistleri Melissa ve Yeşim ile geç saatlere kadar konukları eğlendirirken, zengin ikramlar ile de masalar tatlandı. Doğum günü ve evlilik yıldönümü kutlamalarının çokça yaşandığı gecenin sorumlusu Albert Alkan yaptığı  konuşmada, eğlence gecelerinin devam edeceğini müjdeledi.

GKD minikids partisi

Geçtiğimiz hafta sonu Göztepe Kültür Derneği 2-7 yaş Minikidsleri Işıklar Bayramı Hanuka’yı yoğun bir katılım ile kutladılar.

Güne alçıdan yapılan mıknatısları boyayarak başlayan minikler çeşitli aktivitelerde marifetlerini gösterdiler. Duvar süsü ve kutudan dev mum yapımı, delikli kutudan top geçirme ve mum yerleştirme gibi faaliyetlerle eğlendiler.

Kendileri ve aileleri için hazırlanan zengin ikramların ardından çocuklar, Minikids ekibinin hazırladığı skeçte Hanukanın hikâyesini öğrendiler. Danslar ve hareketli oyunlarla devam eden etkinlik, bir minikids klasiği olan pinyata ile son buldu. Ekibin özenle hazırladığı faaliyetin sonunda ailelerin tebrik ve teşekkürleri daha sonraki partiler için motivasyon kaynağı olduğunu belirten yetkililer en kısa zamanda düzenlenecek partilerde tekrar bir arada olmak istediklerini söylediler.