CEMAATTEN KISA...KISA...

Toplum
19 Ağustos 2009 Çarşamba

Terapi saatinde konser

Hastaların yaşam kalitelerini arttırmak için farklı faaliyetler ve çalışmalar yapan Or-Ahayim Hastanesi Pembe Melekler’i 17 Ağustos Pazartesi günü terapi saatinde İzzet Bana ve Estreyikas d’ Estambol çocuk korosunu ağırladı. Koro seslendirdikleri şarkılarla  hastalara neşeli bir gün yaşattı.

 

Or-Ahayim’de vijola

9 Haziran tarihinde Salı günü Balat Or-Ahayim Hastanesi’nde dünyaya gelen Cesi- Niso Bahar’ın kızları Karla’nın Vijola töreni 5 Ağustos Çarşamba günü hastane bahçesinde gerçekleşti. Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı dini törenin ardından Pembe Meleklerin hazırladığı ikramlar sunuldu. Günün anlamına uygun olarak süslenen bahçede düzenlenen vijola törenine katılan misafirler memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

 

İYD pansiyonerlerinin yaz gezisi

İhtiyarlar Yardım Derneği pansiyonerlerin oluşan 21 kişilik bir grup geçtiğimiz hafta Tarabya’ya bir gezi düzenlediler. Gönüllülerden Rozi Ojalvo, Ceni Zakuto ve Robert Elmas’ın eşlik ettikleri grup Alimento Balık Lokantasında öğle yemeği yediler ve aynı mekanda bulunan İspanyol turistlerle sohbet ederek keyifli bir gün geçirdiler.

 

Şeli Kohen’in resim sergisi

Şeli Kohen, tuval üzerine akrilik soyut çalışmalarını 23Ağustos tarihine kadar Tenis-Eskrim-Dağcılık Spor Kulübü’nde (T.E.D.) sanatseverlerle paylaşıyor.

 

T.E.D:  Tarabya Bayırı Cad.80 Tarabya