Başkan Misbah Demircan ilçe devlet yetkililerini Barınyurt’da ağırladı

Ester YANNİER Toplum
12 Ağustos 2009 Çarşamba

Beyoğlu Kaymakamı Hasan Şenses, Beyoğlu Sağlık Grup Başkanı Göksel Arslan, İstanbul Sosyal Hizmetler Müdürü Önal İnaltekin, AKP Kadın Kolları Başkanı Hümeyra Keskin ve Taksim İlk Yardım Hastanesi Başhekim Yardımcısı Gülgün Giritli, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile eşi Ferda Demircan’ın davetlisi olarak 5 Ağustos Çarşamba günü Barınyurt’ta verilen bir öğlen yemeğinde bir araya geldiler.

Başkan Demircan, yemek salonunda pansiyonerlerle tek tek selamlaştı, hatırlarını sorarak, yakın ilgisini esirgemedi.  Barınyurt yaşlıları ve pansiyonerleri tarafından sevgiyle karşılanan Başkan, özellikle onların da bulunduğu bir anı fotoğrafı da çektirdi. Ziyarette Hahambaşı Rav İsak Haleva, Cemaat Başkanı Silvyo Ovadya, Neve Şalom Vakfı Başkanı Jozef Nasi ve Matan Baseter- Barınyurt BaşkanıSelim Nahmias, kurumun Kadınlar Kolu Başkanı Eti Tastasa da hazır bulundu. Birlikte yenilen öğle yemeğinin ardından, kurumun en üst katında bulunan terasa çıkarken, Başkan Demircan konuklarına mekân hakkında bilgi aktarımında da bulundu.

İlçe bazında devletin tüm kurum yetkililerini davet eden Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, kurumun sağlık açısından ihtiyaçlıya hizmet verirken yaşadıkları zorlukları dile getirdi ve devlet yetkilileriyle  benzer  sorunlara  nasıl çare bulunabileceğine yönelik fikir alışverişinde bulundu.