YSK’nın “ Geleneksel Yaz Gecesi”

Yıldırımspor Kulübü  “Geleneksel Yaz Geceleri”nde  2009 Ziynet Sali konseri ile bu seneye de damgasını vurdu!

Toplum
5 Ağustos 2009 Çarşamba

Yıldırımspor Kulübü’nün her yıl düzenlediği “Geleneksel Yaz Geceleri” daveti 1 Ağustos Cumartesi akşamı Hahambaşı Rav İsak Haleva, Cemaat Başkanı Silvyo Ovadya, Adalar Kaymakamı Mevlüt Kurban, Adalar Belediye Başkanı  Mustafa Farsakoğlu ve birçok kurum başkan ve yöneticileri ile beraber; 650 kişilik bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleşti.

YSK Yönetim Kurulu Başkanı Hayim Eskenazi’nin yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan gecenin ana konuğu Ziynet Sali, misafir sanatçıları ise Ege ve Buziki Orhan idi. Yoğun bir katılımın olduğu yemekli gecede konuklar Ziynet Sali’nin seslendirdiği şarkılarla zaman zaman geçmişe Rumca ve Türkçe şarkılar eşliğinde kısa bir yolculuk yaptılar. Konuklar, albümündeki hit şarkılarını da seslendiren sanatçıya pistte danslarıyla eşlik ettiler. 

Büyükada Kaymakamlığı görevini başarıyla sürdürmüş olan  Mevlüt Kurban'ın Gaziantep Vali Yardımcılığı görevine tayin edilmesi sebebiyle Silvyo Ovadya tarafından kendisine cemaatimize göstermiş olduğu ilgi ve alakaların bir teşekkürü olarak plaket takdim edildi ve yeni görevinde başarılarının devam etmesi temennisinde bulunuldu.

Farklı yaş gruplarının bir araya geldiği organizasyonda; konuklar Ziynet Sali’nin repertuarı ile eğlenceye doyduklarını, ikramlardan son derece memnun kaldıklarını ve YSK’nın sıklıkla düzenlemekte olduğu bu faaliyetlerin bir yenisini beklediklerini ileterek geceden ayrıldılar.